To je to što me zanima!

Robi Prosinečki učlanio se u Crvenu zvezdu: To je moj klub

Drago mi je da je članstvo u klubu shvaćeno na ozbiljan način. Siguran sam da će u skorijoj budućnosti broj simpatizera doseći šesteroznamenkasti iznos, rekao je Žuti
Vidi originalni članak

Dan prije 42. rođendana Robert Prosinečki učlanio se u Crvenu zvezdu. Vijest je osvanula na službenoj internetskoj stranici kluba.

Zvezda je moj klub i gotovo, Robi prilikom dobivanja članske iskaznice

- Zvezda je moj klub i nema potrebe o tome puno govoriti - rekao je Prosinečki prilikom dobivanja klupske članske iskaznice. Postao je Robi počasni član kluba i pritom poželio da se u Zvezdu učlani još navijača.

- Drago mi je da je članstvo u klubu shvaćeno na ozbiljan način. Siguran sam da će u skorijoj budućnosti broj učlanjenih simpatizera kluba doseći šesteroznamenkasti iznos.

Sigurno će broj simpatizera Zvezde uskoro biti šesteroznamenkasti, nada se hrvatski trener

Dobio je i čestitku od napadača Zvezde Andrije Kaluđerovića.

- Želimo mu sve najbolje. Osim zdravlja, mislim da bi ga najviše usrećio naslov prvak - rekao je Andrija.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Green Hills 12.01.2011.

    Mogu razumijeti kako je Robi obišao svijet i ima široke poglede na život. Mogu razumijeti kako je čovjek surovi profesionalac koji vidi samo je jedino nogomet. Ali ne mogu razumijeti odjednom tu njegovu prenapadno isticanje kako je Zvezdaš, pa ternirka s ćirilicom, pa odlazak na utakmicu Zvezde u košarci...pa uskoro vjerujem srpski kad progovori... Ali sve to će mu se obiti od glavu ako rezultati izostanu a kako taj klub izgleda zadnjih 20-tak godina teško bi pomogli i 10-torica R.Prosinečkog.

  • FC Sheffield Thursday 12.01.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=7oDlod1TQcA&feature=grec_index

  • metetor 12.01.2011.

    Bravo legendo,ZVEZDA FOREVER!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare