To je to što me zanima!

Robinho ne bi imao ništa protiv dolaska u Barcelonu

Ne postoji igrač koji ne bi volio u Barcu. Odnos koji Robinho ima sa čelnim ljudima Cityja je vrlo dobar, takav nije i s trenerom, priča njegov agent
Vidi originalni članak

Povodom medijskih nagađanja da će Robinho biti uključen u mogući transfer Zlatana Ibrahimovića iz Barcelone u Manchester City oglasio se agent brazilskog napadača. Robinho trenutačno igra u Santosu kojem je proslijeđen na posudbu iz engleskog nogometnog prvoligaša. Zadovoljan je i sretan trenutačnim angažmanom i navija za rasplet situacije prema kojoj se ne bi trebao vraćati na Eastlands. Poznata je i njegova davna želja da nakon dresa madridskog Reala na sebe stavi i Barcelonin, a da se to nije promijenilo tvrdi Evandro de Souza, čovjek zadužen za brigu oko njegove karijere.
- Ne postoji nogometaš koji ne bi volio u Barcelonu. Odnos koji Robinho ima sa čelnim ljudima Cityja je vrlo dobar, nažalost, takav nije i s menadžerom Robertom Mancinijem - veli De Souza kojem slijedi put u Englesku.
- Sastanak sa Cityjem zakazan je za 16. ovog mjeseca. Idem vidjeti kakva je situacija s njime. Sa mnom će na put i Gilvan de Souza (Robinhov otac) - dodao je menadžer upozorivši medije da po tom pitanju ne kontaktiraju Robinha čije su misli uperene isključivo prema nastupima za brazilsku reprezentaciju na Svjetskome prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dakox 08.06.2010.

    Ovo bi samo mogao biti dobitak za Barcu, ne City ponudi 40-45milja za Ibrahimovica i jos Robinha i to bi bio posao dobili su odlicnog igraca i jos su nadoknadili novac koji su dali za Ibru Interu. Robinho bi se odlicno uklapao u Barcinu leprsavu igru.

  • ddino 08.06.2010.

    nisi ti igrač za Barcu... bar po ponašanju ne.. nemaš pojma što znači tim

Komentiraj...
Vidi sve komentare