To je to što me zanima!

Rodić je potpisao trogodišnji ugovor s Metalistom iz Harkiva

Dobro poznajem prilike u Ukrajini i ukrajinskom nogometu, moram priznati da nigdje nisam vidio ovakve uvjete, kakve ima Metalist, rekao je bivši igrač Hajduka i Rijeke
Vidi originalni članak

I dok mnogi igrači zbog straha od rata napuštaju Ukrajinu, nekadašnji napadač Šibenika, Hajduka i Rijeke Ivan Rodić potpisao je trogodišnji ugovor s Metalistom iz Harkiva. 

Nakon odlaska iz Hrvatske u ljeto 2011. godine, Ivan Rodić potpisao je za Zoryu, a nakon Luganska, put ga je dalje vodio u redove Arsenala, potom i Goverle, da bi se prije nekoliko dana skrasio u Metalistu iz Harkiva

- Dobro poznajem prilike u Ukrajini i ukrajinskom nogometu, moram priznati da nigdje nisam vidio ovakve uvjete, kakve ima Metalist. Klubu je na raspolaganju kamp s osam terena i svim popratnim sadržajima, a koliko je sve na visokom nivou, svjedoči i kako je za vrijeme Eura u njemu bila smještena reprezentacija Španjolske, a oni rezerviraju samo najbolje - kazao je Rodić i dodao: 

- Zahvaljujem se generalnom direktoru i treneru, koji su mi ukazali veliko povjerenje, nadam se da ću im se što prije odužiti dobrim igrama, te dokazati kako nisam zaboravio igrati nogomet i zabijati golove. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nicknameexist 27.08.2015.

    Odlican,mladi,perspektivni igrac,on je buducnost Hrvatskog nogometa...

  • RobertLuketina 27.08.2015.

    pa kolko ovaj ima godina života ti?!!?

  • cassini 27.08.2015.

    a šta da je tek došao u Grashoperse....

Komentiraj...
Vidi sve komentare