To je to što me zanima!

Roditelji su voljeli 'Sam u kući': Kevin Mac Allister igra u Boci!

Kevin Mac Allister (21) je u siječnju stigao na posudbu u Boca Juniorse, a taj je potez oduševio navijače argentinskog velikana koji su se na društvenim mrežama našalili na račun novog igrača
Vidi originalni članak

Priča je čudna, svakako i zanimljiva. Možete li ikako povezati legendarni film 'Sam u kući' i argentinski nogomet? Teško, mi ne možemo. Ali, netko se dosjetio i toga. Carlos Mac Allister (51) nekadašnji je argentinski nogometaš (škotskih i irskih korijena), nastupao je za Argentinos Juniorse, Bocu Juniors, Racing i Ferro, a 1993. godine skupio tri nastupa za reprezentaciju. I to ne bilo kakvu, Mac Allister je kao lijevi bek za "gaučose" igrao uz Maradonu, Redonda, Goycocheu, Ruggerija i Simeonea.

Vjerovali ili ne, Carlos Mac Allister je vjerojatno najveći fan na svijetu (to i sam priznaje) popularne američke komedije iz 1990. godine, filma kojem je u glavnoj ulozi Macaulay Culkin. Ma ni to ne bi toliko čudilo, ali bivši reprezentativac Argentine ipak je malo - pretjerao. Carlos Mac Allister danas ima tri sina, svi su nogometaši (dvojica igraju za Argentinos Juniorse, jedan za Bocu Juniorse), a najtalentiraniji se zove Kevin.

Kevin Mac Allister tako je član Boce Juniors, dok je Kevin McCallister osmogodišnji dječak kojeg u 'Sam u kući' glumi Macauley Caulkin. Prezime je ipak malo drugačije, ali tata Carlos se na zanimljiv način "poigrao" sa sinom. Talentirani Kevin u siječnju je (također iz Argentinos Juniorsa) stigao na posudbu u Boca Juniorse, trenutačno vrijedi dva milijuna eura, a nastupa za mladu reprezentaciju Argentine. Tamošnje medije još je u siječnju oduševilo ovakvo pojačanje Boce, pa su na Twitteru krenule razne šale na njegov račun.

Druga braća su "bolje prošla", tata ih je nazvao Alexis i Francis, a takvih likova u legendarnoj komediji ipak nema. Boca Juniors i Argentinos Juniorsi susreli su se u nedjelju u polufinalu prvog izdanja Copa de la Superlige (novog natjecanja u kojem sudjeluje samo 26 prvoligaša), a Boca je slavila 1-0 (prva utakmica završila 0-0) i plasirala se u finale.

Igralo se onako "argentinski", sudac je podijelio 10 žutih i dva crvena kartona, a braća Mac Allister ipak nisu zaigrala na suprotnim stranama. Kevin (Boca Juniors) je ostao izvan zapisnika, Alexis je odigrao svih 90, a Francis na travnjaku bio 59 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • alfa romeo stelvio 29.05.2019.

    Ma najbolji su Wet Bandits & Sticky Bandits!

Komentiraj...
Vidi sve komentare