To je to što me zanima!

Rodriguez: Juve je imao sreće, u Madridu ih moramo razbiti...

Moglo je sve završiti puno bolje za nas. Nismo imali sreće, jer umjesto da zabijemo i povedemo, mi primimo gol, rekao je Carlo Ancelotti nakon poraza od Juventusa...
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti teško da može biti sretan s onime što su pokazali njegovi igrači u 2-1 porazu od Juventusa. Real je zabio u gostima, to je možda i jedina svijetla točka.

- Moglo je sve završiti puno bolje za nas. Pokušavali smo, ali ne s pravom kvalitetom. Naš cilj je bio kontrolirati utakmicu. No nismo imali sreće, jer umjesto da povedemo, mi primimo gol - rekao je Carlo Ancelotti i dodao:

- Izgubili smo strpljenje. Nije samo Sergio Ramos loše odigrao. Ostavljali smo previše prostora - rekao je trener Real Madrida.

Rodriguez je promašio s dva metra glavom. No njega ne brine ovaj poraz od Juventusa.

- Ne smijemo gubiti nadu. Nije ovo nepovoljan rezultat. Imamo uzvrat na svom stadionu i pred svojim navijačima koji će nas nositi. Bernabeu će gorjeti - rekao je James Rodriguez i dodao:

- Juventus je imao sreće. Pa ja sam pogodio prečku. Čini mi se da je netko od njihovih igrača skrenuo tu loptu. Juve će se u Madrid doći braniti. Moramo skupiti glave, izaći na teren i razbiti ih - rekao je Rodriguez, koji je više elana i "nabrijanosti" pokazao u ovim izjavama nego na terenu protiv Stare dame.

Allegri: Skidam kapu svojim igračima

Prezadovoljan sam kako su moji igrači odigrali. Rezultat je nagrada za ono što smo odigrali protiv Reala, ali nije bilo lako, rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

- Igrali smo sjajno s puno intenziteta, skidam kapu igračima. Što se tiče sastava, nije mi bilo lako ostaviti Barzaglija na klupi - dodao je Allegri.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • DoridDragović 06.05.2015.

    pa sta je Real imao osim precke?? Ajmo Juve

  • It's kišing 06.05.2015.

    U finale ide momčad (koja ima timski duh)...a Real to trenutno nema

  • helidon 06.05.2015.

    ljudi jeste vi gledali utakmicu tu pričate Juventus trebao razbiti nisu 10 puta prešli centar a Real 2 mrtve promašio

Komentiraj...
Vidi sve komentare