To je to što me zanima!

Rodriguez spasio navijača od brutalnih redara na Bernabeuu

Navijač je probio zaštitni kordon i ušao na travnjak Bernabeua kako bi zagrlio svog idola, Jamesa Rodrigueza. Zaštitari su ga brutalno prizemljili. Reagirao je i James
Vidi originalni članak

Kolumbijska zvijezda Svjetskog prvenstva u Brazilu, James Rodriguez, predstavljen je pred gotovo 50.000 navijača na Santiago Bernabeuu kao nova desetka Reala. Rodriguez je u kratkom roku postao junak, a da još nije kročio na teren u prijateljskoj ili natjecateljskoj utakmici za Madriđane.

Tijekom predstavljanja na Bernabeuu jedan od navijača u kolumbijskom dresu probio je zaštitni kordon i ušao na teren. Samo je htio zagrliti Jamesa. Reagirali su zaštitari i to brutalno. Srušili su mladića na travu, a potom se umiješao Rodriguez. Uvjerio je zaštitare da je sve u redu, zagrlio navijača i ispratio ga s terena.

- Real je najveći klub na svijetu i presretan sam što sam ovdje. Moj san se ostvario - rekao je James Rodriguez, najbolji strijelac na SP-u u Brazilu, koji je u Real došao iz Monaca za oko 80 milijuna eura...

Jamesove dresove prodaju 900 po satu!

Real Madrid u jedan dan prodao je nevjerojatnih 90.000 dresova Jamesa Rodrigueza po 100 eura. Tako su Madriđani u nepuna 24 sata zaradili 9 milijuna eura. Jamesovi dresovi u prosjeku su se prodavali 900 po satu. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • samo za dinamo 23.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sgt1 23.07.2014.

    9 mil eura im se vec vratilo u nepuna 24 sata..i onda neko kaze da su glup potez napravili

  • Sgt1 23.07.2014.

    simpatican je taj james,cak tolko da niti cinjenica za koji klub igra ne kvari ukupan dojam o decku,sretno mu bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare