To je to što me zanima!

Rog ponovno oduševio Talijane: 'Marko, ti si fantastičan igrač!'

Istaknuo se trkom, sigurnom igrom u posjedu i konkretnošću. Legitiman je kandidat za startera i u velikoj utakmici Lige prvaka protiv Reala koja je na rasporedu u utorak navečer
Vidi originalni članak

Nakon što je u utorak Marko Rog odigrao odličnu utakmicu u porazu svog Napolija kod Juventusa u polufinalu Kupa, dobru formu potvrdio je na još jednom teškom gostovanju.

Na 'derbiju sunca' kojeg tradicionalno igraju Roma i Napoli, pobijedila je Rogova momčad 2-1 na rimskom Olimpicu. Dva gola dao je nezaustavljivi Belgijac Dries Mertens (26' i 50'), a za Romu je strijelac bio Nizozemac Kevin Strootman u 89. minuti.

Ono nama najvažnije je činjenica kako je naš reprezentativni veznjak Marko Rog odigrao kvalitetnih 90 minuta. Istaknuo se trkom, sigurnom igrom u posjedu i konkretnošću. Legitiman je kandidat za startera i u velikoj utakmici Lige prvaka protiv Reala koja je na rasporedu u utorak navečer.

Zauzeo je poziciju desnog veznog u tercetu sa Hamšikom i Jorginhom te pokazao svom ćudljivom treneru Mauriziju Sarriju kako je zadnjih mjeseci živio u velikoj zabludi.

Navijači su ponovno oduševljeni.

- Ne znam koliko smo ga platili uopće, ali on je fantastičan.

- Marko Rog, ti si nevjerojatan!

- Rog je najviše pretrčao od svih, strašan je radnik. Treba početi protiv Reala u Ligi prvaka!

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Exterminator 05.03.2017.

    Mwne se iskreno dojmio danas Strina a i Pašalic je bio dobar u drugom poluvremenu u pobjedi Milana ,, sve u svdmu dobar dan za naše atletičare u Beogradu,, do slusanja

  • BojanPečnik 05.03.2017.

    Neznam po koji put govorim da pravi igraci izlaze iz Dinama! 😀

  • ToSamSamoJa_1 05.03.2017.

    Pa normalno,sve što Dinamo lansira u Europu,to i vrijedi,da ne nabrajam sva ta imena jer ostal bi budan do izlaska sunca,a to ne bi imalo smisla s obzirom da svi znamo o kojim imenima je riječ.S vremenom ti igrači postanu standardni reprezentativci,što je zanimljivo,jer mnogi kažu da u repku ulaze samo da se prodaju što bolje.Zanimljivo.Al neki čak nisu ni hrvati a isto su standarni u svojoj repki.Zanimljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare