To je to što me zanima!

Roger Federer izgubio je živce te opsovao Murraya: Ti si j...!

Roger Federer u polufinalnom meču protiv Andyja Murraya opsovao je Škota. Rekao mu je "Ti si j..." i onda stao. Roger je nakon meča rekao da ništa posebno nije bilo
Vidi originalni članak

Andy Murray servirao je za meč kod 6-5. Roger Federer dobio je prvi poen, ljutito je pogledao Murraya i uzviknuo: "Ti si j...!" No onda je stao. Murray ga je samo pogledao uz ciničan osmijeh. Federer je dobio taj set, ali je na kraju izgubio meč.

Nije poznato zbog čega se Federer naljutio na svog suparnika u polufinalnom ogledu Australian Opena jer su obojica na konferenciji za novinare nakon meča rekla da se ništa posebno nije dogodilo. 

Švicarac je možda aludirao na jedan od prethodnih gemova kad se Murray žalio sucu na poen koji je dodijeljen Federeru. Murray je slavio 6-4, 6-7(5), 6-3, 6-7(2), 6-2 no novinare je više zanimalo oko čega su se "zakačili" igrači na terenu.

- Ništa strašno. Samo smo pogledali jedan u drugoga. To je OK po mom mišljenju za tri i pol sata tenisa. Što se mene tiče, ništa se posebno nije dogodilo. Nadam se da i Murray tako misli - rekao je Roger Federer, a Andy je odgovorio:

- To su stvari koje se stalno događaju u tenisu i sportu. Stvari koje ljudi govore na nogometnim travnjacima ili košarkaškim terenima su smiješne u usporedbi s ovim. Nije me to poremetilo - rekao je Murray.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • BlertaCocaj 27.01.2013.

    ako ste gledali mec onda znate zbog cega je tako reagirao.... kao i svatko... od svih igraca on je najposetniji i najmirniji... nisi bolji (djokovic i murray) jer pokazao je da kad igra na najvisoj razini nisu mu ni do koljena...

  • user_193663 26.01.2013.

    Vrlo zanimljiv članak .Tko bi rekao da će Roger nešto ovako reći..tko zna zašto je ovo rekao možda je imao neki razlog, a možda mu je samo onako došlo ... mislim da je to onako u 'žaru borbe' :)) i dalje je broj 1 :D

  • Neo710 26.01.2013.

    Reka mu je YOU FUCKING SCOTT!!!! Nema sta pravi gospodin, a u stvari najvece dubre u tenisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare