To je to što me zanima!

Roger Federer se provukao u polufinale, ide na Rafu Nadala

Federer je uspio spasiti meč loptu protiv Del Potra i slaviti nakon dva i pol sata igre. U polufinalu ga čeka Rafael Nadal. Drugi polufinale je Đoković protiv Wawrinke...
Vidi originalni članak

Roger Federer provukao se u polufinale završnog Masters turnira u Londonu. Švicarac je u odlučujućem meču skupine svladao Juana Martina del Potra s 4-6, 7-6 i 7-5.

Federer je uspio spasiti jednu meč loptu i slaviti nakon dva i pol sata igre. U polufinalu ga čeka Rafael Nadal.

U posljednjem susretu grupe B igrali su Novak Đoković i Richard Gasquet. Meč nije imao rezultatski značaj budući da je već poznato da će u drugom polufinalu igrati Đoković i Stanislas Wawrinka.

Srpski tenisač slavio je 7-6, 4-6, 6-3.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lovac_u_mutnom 10.11.2013.

    Pišete kako samo Roger može da se vrati na ovakav način kao protiv del Potra.....zaboravljate kako Roger zna izgubiti meč kad vodi 2:0 u setovima i ima 2.vezane meč lopte (na svoj servis) u trećem setu !!!

  • ratata 10.11.2013.

    Rafa do naslova...Vamos

  • korisnicko ime je zauzeto 10.11.2013.

    drago mi je zbog fedexa, i sad bi bilo dobro da pobjedi rafu u što ne vjerujem pa da nole ako pobjedi stana igra još jedan meč sa fedexsom... i da ga još jednom pobjedi i to tri puta u deset dana... nadam se da će nole odbraniti titulu a iako ne uspije ostaje salatara za uzeti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare