To je to što me zanima!

Rogge: Volio bih biti konj na Olimpijskim igrama!

Predsjednik MOO-a divi se konjima i zavidi im na kraljevskom tretmanu na Igrama. Kako kaže, konji na Olimpijadi uvijek uživaju kraljevski status
Vidi originalni članak

Bazeni za opuštanje, tjelohranitelji, maseri, klimatizirane štale... Hong Kong na Olimpijskim igrama nudi više nego što ijedno konjsko srce uopće poželjeti može.
Konjički klub bivše britanske kolonije u olimpijske objekte uložio je više od 100 milijuna eura. Velik novac, osim ako na konjskim utrkama zarađujete sedam milijardi eura na godinu.
- Doista zavidim tim divnim životinjama. Ne bih se bunio kad bih imao tretman kao konji na Olimpijskim igrama. U Hong Kongu doista uživaju kraljevski status, na razini šeika u hotelu sa sedam zvjezdica. Ma bilo bi bogohulno te objekte nazvati štalama - rekao je predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Jacques Rogge dodavši da bi vrlo rado bio konj na ovogodišnjim Igrama.
Čak pedeset aviona u Hong Kong je dopremilo točno 225 konja. Životinje su putovale u business klasi s obzirom na to da su u svakom kontejneru bila smještena po dva konja, umjesto uobičajena tri. Na aerodromu su ih dočekali klimatizirani kombiji, koji su ih potom vozili do njihove otmjene olimpijske “rezidencije”.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • man_u_francesco 15.08.2008.

    kaj on bi da ga neki zajaši! hahah

  • Beatrix Kiddo 15.08.2008.

    dragi pa ti to možeš,sam stqvi rep i uši,pravi si konj

Komentiraj...
Vidi sve komentare