To je to što me zanima!

Rojo na Old Traffordu, Nani se vraća kući, Fellaini ide u Italiju

Louis van Gaal nije dobro započeo svoj mandat u Manchester Unitedu, pa će uraditi još poneku promjenu u izgledu sastava. Dolazi mu jedan igrač, a dvojica će otići...
Vidi originalni članak

Marcos Rojo potvrdio je da odlazi u Manchester United. Argentinski reprezentativac u intervjuu za Radio Continental priznao je kako mu nije bilo lako otići iz Sportinga. 

- Ali osjećam se kao da sanjam. Igrač sam Manchester Uniteda - rekao je 24-godišnjak. 

United je Sportingu za usluge Roja platio 20 milijuna eura, a dio pogodbe jest i jednogodišnja posudba Nanija. Portugalac se vraća u klub iz kojeg je prije sedam godina došao na Old Trafford. U Sportingu će pokušati pronaći formu kojom je izborio ugovor s Manchesterom do 2018. godine. 

Osim Nanija, klub na godinu dana posuđuje i Marouanea Fellainija. Belgijac ide u Napoli, koji će na kraju sezone moći otkupiti ugovor 26-godišnjeg veznjaka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kecman7 19.08.2014.

    Dobri potezi u Unitedu što se rješavaju Fellainija i Nanija (privremeno), a i Rojo je na svjetskom dobro odigrao. Ali još nije to to, ako se žele boriti za ligu prvaka, treba im taj centralni vezni jer Herrera je mlad,neprovjeren igrač, a Fletcher nije ta klasa.

  • ZoranČabrilo 19.08.2014.

    Najveci krivac za ovo sve je Sir Alex, izvukao je maksimum maksimuma od onoga Manchastera , vise nije moglo a kao tipicni skot nije ulagao nista , zato se i povukao.Moyes je vrhunski strucnjak koji bi bio dobar da su mu dali vremena i novca da ulozi u rekonstrukciju momcadi

  • Jat Masin 19.08.2014.

    Opet u panici preplacuju igrace,ovo sve vise vuce na pocetak prosle sezone i kraj ce biti takav ako ne cak i gori ove sezone :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare