To je to što me zanima!

Roko Karanušić pobjedom u Beogradu u TOP 100

Hrvatski tenisač Roko Kranušić osvojio je ATP Chellenger u Beogradu pobijedivši u finalu Nijemca Philippa Petzschnera 5-7, 6-1, 7-6
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Roko Karanušić pobjednik je ATP Challengera u Beogradu. U finalu je pobijedio Nijemca Philippa Petzschnera 5-7, 6-1, 7-6.  Naš Davis Cup reprezentativac izgubio je prvi set, međutim u drugom je "pomeo" protivnika. Poveo je 4-0, te tako izborio odlučujući treći set. Kod 6-5 imao je tri meč lopte, međutim morao je u tie-break gdje je ipak osigurao drugi naslov na Challengerima. To je bilo osmo finale na Challengerima za Karanušića. Prvu pobjedu ostvario je u Donjecku prošle godine. Ovom pobjedom Roko će ostvariti renking karijere i po prvi puta ući među 100 najboljih tenisača svijeta.

KARANUŠIĆ: ŽELIM BEOGRADU ATP TURNIR
Želim zahvaliti publici koja je u finalu bila na mojoj strani. Tijekom cijelog turnira osjećao sam se kao da igram u Zagrebu. Mislim da ova publika i ovaj grad zaslužuju ATP turnir, i to im i želim, rekao je Roko Karanušić nakon pobjede u finalu.
- Drago mi je što je Karanušić ostvario svoj san o ulasku među 100 najboljih u svijetu. Igrao je odlično od početka do finala i zaslužio trofej. Želim mu puno uspjeha u nastavku karijere - dodao je predsjednik teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović. (totalsport)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • k1994m 17.02.2008.

    Baš lipo.....sad ih je 5 u top 100....

Komentiraj...
Vidi sve komentare