To je to što me zanima!

Roko Ukić slomio prst protiv MZT-a, pauzirat će 20-ak dana

Pobjedu Cedevite nad MZT-om u ABA ligi u subotu zasjenila je ozljeda kapetana i razigravača Roka Lenija Ukića koji je slomio prst desne ruke i odmah ga operirao...
Vidi originalni članak

Roko Leni Ukić uzet će pauzu od košarke na neko vrijeme. Kapetan Cedevite neće po dobrom pamtiti subotnju pobjedu nad MZT-om 81-70 jer je s parketa izašao prije vremena. Hrvatski reprezentativac, naime, slomio je mali prst desne ruke.

Već u nedjelju ujutro Ukić je operirao prst na zagrebačkoj Traumatologiji, gdje su liječnici Tomislav Cerovečki i Marko Matoić uspješno sanirali prijelom proksimalnog članka malog prsta desne ruke, izvještava Cedevita na službenim stranicama.

Liječenje će Ukić nastaviti u klupskim prostorijama zahvaljujući posebnom ultrazvučnom aparatu koji ubrzava cijeljenje kosti, a povratak se očekuje i prije najavljenih tri do četiri tjedna pauze.

Ipak, Jasmin Repeša svog prvog razigravača neće moći koristiti u utakmicama Eurokupa protiv Virtusa, Zaragoze i Crvenog Oktobra te Levskog, Cibone i Crvene zvezde u ABA ligi. Mogao bi biti na raspolaganju za završni turnir Kupa Krešimira Ćosića.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • jabbar 26.01.2015.

    Evo,bogomdane,velike prilike da Ceda napravi dobru seriju!

  • Lyoto 25.01.2015.

    kako igra ove sezone ovo je dobra vijest za cedevitu

  • user_112162 25.01.2015.

    jadna cedevita,sta ce sad bez ukica,propast mozda??hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare