To je to što me zanima!

Roma baš i ne bi u Split: Hajduk bi trebalo izbjeći

Talijanski mediji počeli su najavljivati ždrijebanje trećeg pretkola Europske lige. Navode kako je za Romu najneugodniji mogući protivnik naš Hajduk
Vidi originalni članak

Uspomene su još svježe, prije šest godina Roma se pošteno namučila protiv Hajduka. Na Olimpicu je bilo 1-0, u uzvratu na Poljudu 1-1 i Roma je otišla dalje. Ali jedva. Spasio ju je nesporazum Miladina i Runje. Nakon njihove pogreške Cassano je zabio gol odluke. Šest godina kasnije Hajduk bi opet mogao igrati protiv Rimljana. Oni su u trećem kolu kvalifikacija za Europa ligu nositelji, a Splićani nisu.
- Volio bih igrati baš protiv Rome, za nju sam uvijek navijao. A i Totti mi je omiljeni igrač, volio bih igrati protiv njega - rekao je ovih dana Senijad Ibričić i dodao:
- Nije uopće nemoguće da ih iznenadimo u ovoj fazi sezone. Vjerujem da smo sposobni za takav veliki doseg.
Ako je vjerovati izvješćima iz Italije, u Romi se ne bi baš veselili takvom raspletu, novom putovanju u Split.
"Roma sigurno neće igrati protiv PSV-a, HSV-a, Fenerbahčea, Bruggesa, Athletic Bilbaa i Fulhama. Mogući protivnici su švicarski Young Boys, norveški Fridrikstad i Valerenga te srpska Vojvodina, ciparski Apop, slovačke Košice i slovenski IB. Svi oni djeluju kao lagani protivnici, jedino ne bi dobro bilo izvući Hajduk i putovati u Split", piše talijanski portal Laroma24 u tekstu naslovljenom "Roma u Europskoj ligi, rizik je Hajduk".
"U Romi se vrlo dobro sjećaju ambijenta iz  Capellova vremena, u Kupu Uefe. Pred hrvatskim navijačima doista nije lako igrati", dodaje autor teksta.
Iz Rome još nisu rekli što žele od ždrijeba u petak, pa tako ni što ne žele. No novinari koji prate rimski klub očito znaju dovoljno da im treba vjerovati. Iako bi Roma u tom ogledu bila apsolutni favorit, o tome nema nikakvog spora.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 1Broj 14.07.2009.

    aha.

  • mali marinko 14.07.2009.

    E, bojat će se Dinama.Pa nije evropsko natjecanje naša liga, pa da jin svi pomažu.

  • alo_mačko 14.07.2009.

    ima li negdi popis klubova koje Hajduk može susrest u tom kolu Europa lige?

Komentiraj...
Vidi sve komentare