To je to što me zanima!

Roma i Inter u derbiju podijelili bodove, Livaja igrao 73 minute

Derbi 21. kola Serie A završio je bez pobjednika jer su Roma i Inter na Olimpicu odigrali 1-1. Poveli su domaćini preko Tottija iz penala, a izjednačio je Palacio u 45.
Vidi originalni članak

Posljednja utakmica 21. kola Serie A donijela je derbi Rome i Intera, koji je na kraju završio bez pobjednika. Na olimpijskom stadionu u Rimu 'gialorossi' i 'nerrazurri' podijelili su bodove odigravši 1-1. Sve najvažnije dogodilo se u prvom poluvremenu kad su pala oba gola.

Roma je povela u 22. minuti iz penala, kojeg je skrivio Rannochia, pritom zaradivši žuti karton, a s bijele točke precizan je bio kapetan Francesco Totti zabivši za 1-0. Kad se činilo da će domaćini s vodstvom otići na poluvrijeme Rodrigo Palacio izjednačio je na 1-1 u 45. minuti utakmice.

Do kraja utakmice rezultat se nije promijenio, a puno posla imao je glavni sudac utakmice podijelivši devet žutih kartona. Ovim remijem Roma je zadržala niz neporaženosti protiv Intera na pet utakmica, odnosno nisu izgubili od travnja 2011. godine. Bodom na svakoj stranici obje momčadi ostale su na svojim pozicijama - Inter je na četvrtom mjestu malo smanjio zaostatak za Lazijem, a Roma na sedmom mjestu na bod zaostatka za Milanom.

Hrvatski napadač Marko Livaja igrao je za Inter do 73. minute, večerašnja utakmica bila mu je prva u kojoj je krenuo od prve minute u prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • CpC-99 21.01.2013.

    Ovaj Totti je legenda :))

  • cash fever 21.01.2013.

    guzva je na vrhu... napokon zanimljivo na apeninima

  • Tobacco 20.01.2013.

    čisto ne mogu vjerovati kako je Roma odigrala... Prvih pola sata Inter skoro da nije imao loptu i onda polako sve gori i gori premda po svemu sudeći su zaslužili sva 3 boda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare