To je to što me zanima!

Roma posramila Milan: U finišu 'rossoneri' tek ublažili poraz

U derbiju 18. kola nogometaši Rome 'pomeli' su Milan 4-2, iako konačni rezultat to ne sugerira. Do 87. minute vodili su 4-0, a rezultat tek su ublažili Pazzini i Krkić
Vidi originalni članak

Nogometaši Rome zasluženo su s 4-2 pobijedili Milan u derbi utakmici 18. kola talijanske Serije A. Nikakve rezultatske neizvjesnosti nije bilo jer je Roma u 87. minuti vodila sa 4-0.

Posljednji je put Roma pobijedila na Olimpicu Milan, u Seriji A, sada već daleke 2008. godine. Nakon toga su tri utakmice završavale bez pobjednika, dok je prošle sezone Milan slavio s 3-2.

No, Milan ove sezone nije na razini od prošlih godina, iako treba reći da je unatoč primljenim golovima (njih četiri) Milan bio solidan na travnjaku, te je stvarao prilike. Međutim, dok su gosti promašivali ili je odlično branio domaći vratar Goicoechea, s druge strane Roma nije ništa praštala.

Tri od četiri pogotka je Roma postigla udarcima glavom. Prvo je Burdisso u 13. nakon kornera bio precizan glavom, a potom je Osvaldo jednako tako reagirao na asistenciju Tottija u 23. minuti. Preostala je dva pogotka za Romu postigao 20-godišnji Argentinac Erik Lamela, čime je došao do jubilarnog desetog gola ove sezone u Seriji A i prvi je klupski strijelac (Osvaldo je zabio dosad devet).

U 78. minuti je kod Rome pocrvenio Marquinhos, a Milan je u samoj završnici barem došao do smanjenja rezultata, pa su unutar 60 sekundi zabili Pazzini (iz penala) i Bojan Krkić za konačnih 4-2.

Serie A, 18. kolo:

Roma - Milan 4-2 (Burdisso 13, Osvaldo 23, Lamela 30, 61 / Pazzini 87-11m, Krkić 88)

Idi na 24sata

Komentari 44

  • fudo 23.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Prostata 23.12.2012.

    ništa čudno,roma dokazuje koliko je velik klub,samo da su tako odigrali protiv slabijih bili bi sad drugi

  • Filip_Zg 23.12.2012.

    Roma je sjajna,odlično su odigrali tekmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare