To je to što me zanima!

Roma u Madridu: Uplašimo li se dobit ćemo 'desetku'

Roma nikad nije bila tipična talijanska momčad, ne zna se braniti i to bi ih moglo koštati u borbi za četvrtfinale Lige prvaka na Santiago Bernabeu
Vidi originalni članak

Da je kojim slučajem Milanu ili onom starom Juventusu 2-1 uoči dolaska na Bernabeu, bogami bi Real itekako drhtao, imao možda dve-tri šanse na cijeloj utakmici i to bi bilo to. Roma tako ne zna igrati. Njihov nogomet izgleda lijepo, ali isto tako njihov ih je nogomet doveo do sedam primljenih komada na Old Traffordu. Ljudi mogu dobiti svakoga na svijetu, ali mogli bi “prosuti” i 4-1, a kamoli ne 2-1.
- Najbitnije je da ih se ne uplašimo, jer tada bi nam mogli zabiti i deset komada - rekao je napadač Rome Mancini, koji je uz mladog De Rossija velika želja Reala za iduću sezonu. No ta je priča već toliko puta viđena, jer uoči svakog dvoboja bilo koja dva europska velikana javi se nekakav navodni transfer. Ipak, Rimljani tvrde da su oni svoju školu skupo platili i sigurno neće ponoviti pogrešku iz prošlogodišnjeg dvoboja u Manchesteru. U današnji dvoboj Spalettijeva momčadi ulazi kompletna, za razliku od Reala, kojem nedostaju: Sneijder, Robben, Metzelder, Saviola i Van Nistelrooy.
No dok je Robinho zdrav, za Madriđane nema zime. Barem tako tvrdi već pomalo veteran Reala Guti.
- Dosta nam igrača nedostaje, ali pošto će Robinho biti spreman, možemo mirno spavati.





RAKITIĆ SPAŠAVA POSAO TRENERU SLOMKI
Schalke će najvjerojatnije s Ivanom Rakitićem u momčadi pokušati Pprotiv Porta na Dragau sačuvati 1-0 prednost iz prve utakmice, ali i posao treneru Slomki. Naime, Nijemcu poraz gotov sigurno donosi i otkaz. Chelsea bi od svih momčadi danas trebao imati najlakši posao, jer iako su iz Grčke donijeli “samo” 0-0, objektivno su puno bolji od Olympiacosa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fernando 05.03.2008.

    \"dve-tri šanse \" Mislim da bi i malo pismen novinar trebao znati Hrvatski jezik!! Tko to sve piše za ovu debilno uređenu stranicu!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare