To je to što me zanima!

Roma vagala između Suareza i Torresa: Ipak žele Urugvajca

Slavni talijanski nogometni prvoligaš Roma u svoje redove želi dovesti Liverpoolovog urugvajskog reprezentativnog napadača Luisa Suareza, saznaje Corriere dello Sport
Vidi originalni članak

U Romi su navodno vagali između dovođenja bivšeg Liverpolovog, a sada Chelseajevog španjolskog napadača Fernanda Torresa i aktualnog člana napadačke linije ''redsa'' Luisa Suareza, te su procijenili kako je dovođenje Urugvajca realnija opcija. Navodno su za Suareza zainteresirana još dva velika kluba, Juventus i Paris Saint-Germain.

No, teško je očekivati da bi se menadžer Liverpoola Kenny Dalglish mogao odlučiti na prodaju svog napadača. Kada bi to ipak bio slučaj, Roma bi vjerojatno imala prednost u pregovorima, budući da njezin vlasnik Thomas Di Benedetto ima manji udio u Fenway Sports Groupu, kompaniji koja u vlasništvu drži Liverpool.

Ilustriacija o prijateljskim odnosima dvaju klubova jest i činjenica da će Roma i Liverpool ovoga ljeta u Bostonu odigrati prijateljsku utakmicu. U Romi vjeruju da bi Suarezove usluge mogli osigurati za nešto više od 20 milijuna funti. S obzirom na stanje poreznih zakona, Suarezu bi mogli ponuditi podjednaku plaću kakvu Urugvajac ima u Liverpoolu.

Romin sportski direktor Walter Sabatini nedavno je izjavio:

- Blizu smo dovođenja važnog igrača vrhunske kvalitete.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • chicharito14 04.04.2012.

    Zašto bi netko htio tog rasista ? :(

  • darko 23 04.04.2012.

    kad pogledam ovaj dres i grb kluba Liverpoola,dođe mi žao jer nezasluzuje ovakvu krizu,vec pravi nogomet samo krivi ljudi vode klub.

  • red_devils 04.04.2012.

    neka otiđe taj rasista,pokazivač srednjeg prsta,nasilnik i čovjek koji grize druge odlazi iz engleske lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare