To je to što me zanima!

Roman Abramovič će dati koliko god treba za Luku

Čelnici engleskog prvaka iduće sezone žele Ligu prvaka pa je Roman Abramovič spreman platiti više od 80 milijuna € za Luku Modrića i Torresa
Vidi originalni članak

Iako su čelnici Tottenhama najavili produljenje ugovora i povećanje plaće Luki Modriću da bi ga zadržali na White Hart Laneu, sjajni bi veznjak ipak mogao napustiti Reknappovu momčad. Britanski Daily Mail piše kako Roman Abramovič, gazda Chelseaja, svoju momčad želi pojačati Modrićem i Torresom. Za našeg je reprezentativca ruski tajkun spreman Tottenhamu platiti više od 30 milijuna eura. Chelsea je za Luku već poslao ponudu od 23 milijuna eura, ali to je predsjednik Spursa Daniel Levy glatko odbio. Tottenham je sezonu u Premiershipu završio na 4. mjestu i pitanje je hoće li Levy prodati svog najboljeg veznjaka kad zna da će njegova momčad iduće sezone igrati u Ligi prvaka. Modrić na okupljanju reprezentacije za utakmice s Austrijom i Walesom nije komentirao mogući odlazak s White Hart Lanea, ali sigurno zna da je Carlo Ancelotti zainteresiran.
Manchester United također želi bivšeg veznjaka Dinama, ali Alex Ferguson još nije poslao službenu ponudu. Tako je Luka u ovom trenutku ipak puno bliži Chelseaju.
Iako je prije tjedan dana izjavio:
- Kome treba Torres kad imaš Didiera Drogbu, Carlo Ancelotti promijenio je mišljenje.
Talijanski bi trener sad jako volio da na Stamford Bridge dođe španjolski napadač. Za njega je Roman Abramovič “redsima” ponudio više od 50 milijuna eura.
Rus bi Španjolca lakše doveo s obzirom na to da Liverpool prodajom ključnih igrača želi namiriti velike dugove. Liverpoolov je dug veći od 300 milijuna eura i treba očekivati da će slavni klub s Anfield Roada na ljeto prihvatiti ovu izdašnu ponudu sa Stamford Bridgea.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ddino 16.05.2010.

    zaslužio je Barcu.. trebalo bi pod hitno uvesti salary cap i transfer budget ograničenje... inače će se nogomet raspasti

  • zolee 16.05.2010.

    mislim da je Modrić svojim radom zaslužio odlazak u Chelsea

  • user_39479 16.05.2010.

    da modric,torres,kaka..novi real..

Komentiraj...
Vidi sve komentare