To je to što me zanima!

Romantika na Božić: Djevojka Hrvata iz Moskve rekla je 'da'

Mostarac koji godinama nastupa za reprezentaciju BiH i koji je bio suigrač Nikole More u moskovskom Dinamu zaručio se tijekom odmora u prvenstvu, a isto je napravio i njegov suigrač Rade Krunić
Vidi originalni članak

Toni Šunjić (32) iskoristio je zimsku stanku u kineskom nogometnom prvenstvu kako bi napravio važan životni korak. Na odmoru u Bosni Hercegovini nogometaš je zaprosio rusku manekenku Viktoriju Tkač. Dakako, pristala je.

Toni i Viktorija u vezi su nešto više od godinu dana, a u ljeto prošle godine doveo ju je na odmor u prekrasni Dubrovnik.

Iako ima i hrvatsku putovnicu, Toni je izabrao nastupati za Bosnu i Hercegovinu i, kaže, nije pogriješio. Zaigrao je sa "zmajevima" na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014., povijesnom velikom natjecanju za susjednu državu. Zabio je jedan gol u 41 nastupu za seniore, a igrao je i za tamošnju U-21 reprezentaciju.

Šunjić je stoper rođen u Mostaru, gdje je stasao u Zrinjskom prije selidbe po Europi. Nakon belgijskog Kortrijka igrao je u Ukrajini (Zorja) i Rusiji (Kuban Krasnodar), okušao se i u njemačkoj (Stuttgart) i talijanskoj ligi (Palermo).

Najveći trag ostavio je u moskovskom Dinamu, gdje je igrao od 2017. do rujna ove godine. Kratko mu je suigrač bio i bivši igrač zagrebačkog Dinama Nikola Moro, kojemu je pomogao u prilagodbi na novu zemlju. Šunjić je potom potpisao za Beijing Guoan u Kini i odmah prešao na posudbu u Henan Jianye koja istječe krajem 2020.

Zanimljivo, osim Šunjića, zaruke je na Božić objavio i njegov suigrač iz reprezentacije Rade Krunić (27). Veznjak Milana skoknuo je do Zlatibora i zaručio se s djevojkom Ivanom Topalović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nogometnaprica 26.12.2020.

    “Iako ima i hrvatsku putovnicu, Toni je izabrao nastupati za Bosnu i Hercegovinu i, kaže, nije pogriješio.” Nije birao između BiH i Hrvatske nego ga je samo BiH pozvala. Naravno da nije pogriješio što je izabrao BiH, jer inače nebi imao reprezentativnu karijeru uopće. 

  • Trump Jong Un 25.12.2020.

    Dobra je, manje bitno on ju prosi, prsten ide na lijevu ruku, puno bitnije

  • Jeff Bingham 25.12.2020.

    živjela Herceg Bosna

Komentiraj...
Vidi sve komentare