To je to što me zanima!

Ronaldinho: Čeka nas još dosta posla u Milanu

Mislim da imamo fantastičnu momčad i trenera. Imamo dosta vremena za uigravanje, rekao je Brazilac koji se Milanu priključio poslije Olimpijade
Vidi originalni članak

Brazilac Ronaldinho bio je najbolji pojedinac Milanove momčadi u domaćem porazu od Bologne 2-1 u prvom kolu Serie A, ali u toj utakmici bilo je očito da “rossoneri” nisu još uigrani...
Jedini Milanov pogodak na utakmici zabio je Massimo Amrosini upravo na asistenciju Ronaldinha. Bilo bi pogodaka u Bologninoj mreži i više da su Milanovi napadači Inzaghi i Ševčenko bili prisebniji.
- Čeka nas još puno posla, ali mislim da imamo fantastičnu momčad i izvrsnog trenera. Imamo dosta vremena za uigravanje. Stvorili smo dobre prilike, ali ih nažalost nismo realizirali. Što se moje igre tiče, zadovoljan sam i dobro sam se osjećao na terenu. Već druga utakmica bit će puno kvalitetnija – rekao je Ronaldinho za Gazzettu dello Sport.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ferenc16 01.09.2008.

    slažem se u potpunosti sa husom

  • Trollaš_me 01.09.2008.

    Milan bi opet kada se uigraju mogo igrati najbolji nogomet u Europi. Sada igraju puno napadacki, odlicni su igraci i imaju nekoliko super talenata. Sigurno se vracaju druge sezone u ligu prvaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare