To je to što me zanima!

Ronaldinho i Ševčenko ispali iz udarne postave!

Čelnici Milana u ponedjeljak su sazvali izvanredni sastanak na kojem su pokušali naći rješenje za iznimno loše izvedbe kluba u Seriji A
Vidi originalni članak

Nakon dva prvenstvena poraza i start u prvenstvo bez jednog boda, stanje u Milanu je alarmantno. Nakon izvanrednog sastanka u ponedjeljak, mete najvećih kritika unutar kluba su kondicijski trener, te dvije Zlatne lopte - Ronaldinho i Ševčenko.
Dva velika pojačanja "crveno-crnih" prvi su koji plaćaju zbog loših rezultata Milana. Ronaldinho i Ševčenko više nisu nedodirljivi u prvoj postavi, a zbog njihove loše forme kritiziran je i kondicijski trener. Nakon sastanka na kojem je upozoren trener Carlo Ancelotti, a odgovore je morala davati i lječnička služba, odlučeno je da će protiv Züricha u Kupu Uefe priliku dobiti neki drugi igrači. Iz prve postave, uz Ronaldinha i Ševčenka, mogao bi ispasti i Zambrotta. Tri nova igrača Milana, koji se prema mišljenju struke, još nisu uklopili.
Na sastanku je odlučeno da će Ukrajinac i Brazilac trenirati odvojeno, po specijalnom programu, a priključiti bi im se moglo još nekoliko igrača. Čelnici kluba nisu zadovoljni niti s kondicijskim stanjem Borriella i Pata, no ocijenjeno je kako su njih dvojica ipak pokazala nešto pozitivno u početnom dijelu sezone.
Da je u Milanellu izvanredno stanje, potvrđuje i odluka da je vodstvo dogovorilo novi sastanak s trenerom, liječnicima i kondicijskom službom nakon kratkog ciklusa od tri utakmice. Ne krene li nabolje, nakon utakmice s Laziom, gostovanja u Reggio Calabriji i derbija s Interom moglo bi doći do radikalnih promjena. To znači da Ancelotti ima još vrlo malo vremena da se spasi na klupi trofejnog talijanskog kluba.

GALLIANI: ANCELOTTI JE SIGURAN
Niti ja, niti nitko iz kluba nikad nije razmišljalo da zamijeni Carla. Naše povjerenje nije pri kraju. Sastanak je dobro prošao, pričali smo s trenerom, kondicijskim trenerom Tognaccinijem i Meerssemanom iz lječničke službe. Uvidjeli smo gdje je problem, te nas očekuje cijeli niz analiza i testova. Momčad nije psihološki pala, a to je vrlo važno - rekao je Galliani nakon dvosatnog sastanka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • trbek 16.09.2008.

    ancelotti van iz milana

  • BBBoXer 16.09.2008.

    hahahahahahahaahahahaha dobro da ste dali para i para da ih dofurate

Komentiraj...
Vidi sve komentare