To je to što me zanima!

Ronaldinho je kasnio na svoje predstavljanje na Maracani...

S Fluminenseom želim trofej brazilske nogometne lige. Želim ući u povijest, rekao je Brazilac, koji je najbolji kad misli samo na nogomet. A to već dugo nije slučaj...
Vidi originalni članak

Maracana se poklonila nogometnom genijalcu. Ronaldinho je nakon potpisa predstavljen kao novi igrač Fluminensea, a kako to biva s velikim zvijezdama, Brazilac je kasnio na svoje predstavljanje gotovo sat vremena. No tisuće navijača strpljivo su čekale novu desetku da se pojavi na travnjaku legendarnog stadiona.

Nekoć najbolji nogometaš svijeta stigao je kao slobodan igrač, nakon avanture u meksičkom Queretaru. Ronaldinho je najavio pohod na trofej koji nikad nije osvojio.

- S Fluminenseom želim trofej brazilske nogometne lige. Želim ući u povijest - rekao je Brazilac , koji je najbolji kad misli samo na nogomet.

A to nije slučaj u posljednjih nekoliko godina.

- Jedva čekam navući dres i zaigrati. Noge mi se tresu. Motivacije mi ne manjka - dodao je Ronaldinho , koji je u Brazilu igrao za Gremio, Flamengo i Atletico Mineiro.

Ronaldinho kreće u pohod na trofej u klubu u kojem će mu kapetan biti Fred.

To doista zvuči pomalo smiješno...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • baranjac156 21.07.2015.

    Kad se samo sjetim njegovih najboljih dana. Ja sam kao navijač Reala nestrpljivo čekao svaku utakmicu Barcelone samo da gledam maestra

  • Mika75 21.07.2015.

    Strašan igrač!!, Čarobnjak s loptom!!

  • 20.07.2015.

    the KING

Komentiraj...
Vidi sve komentare