To je to što me zanima!

Ronaldinho moli Scolarija da mu spasi karijeru

Prema pisanju britanskog The Suna, Ronaldinho je pomijenio je mišljenje o Chelseaju nakon što je trener tog kluba postao Luiz Felipe Scolari
Vidi originalni članak

Engleski klub Ronaldinha je pokušavao dovesti tijekom prošle sezone, no on je sam izjavio kako nikad ne bi prešao u Chelsea jer igra "ziheraški" i nezanimljiv nogomet. No, čini se da je dolaskom brazilskog stratega na klupu 'Bluesa' Ronaldinho promijenio mišljenje.
- Ronaldinho jako dobro poznaje Scolarija, a zajedno su ostvarili velik uspjeh. Još ništa nije dogovoreno, a ono što je sigurno je da će moj brat biti spreman za sljedeću sezonu - rekao je Roberto de Assis i time otkrio kako je Ronaldinho "promijenio ploču".
Scolari 2002. godine odveo Brazil do naslova svjetskog prvaka, a Ronaldinho je tada bio jedan od ključnih igrača "Carioca". Prema The Sunu, Scolari danas smatra kako bi Ronaldinhovo dovođenje bilo rizično za klub, tako da ostaje za vidjeti kako će se rasplesti taj posao. Barcelona je svoju posrnulu zvijezdu spremna pustiti za 20 milijuna eura.
Čini se da će prvi igrač kojeg će Scolari dovesti biti Deco, koji je baš zbog "Big Phila" odlučio karijeru nastaviti u Chelseaju, a ne Interu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare