To je to što me zanima!

Ronaldinho najavio i zabio, Real i Milan odnijeli po bod

U spektaklu na San Siru Milan i Real Madrid igrali su bez pobjednika (1-1), što ih je ostavilo na čelu skupine. Slijedi ih Marseille, uvjerljiv s Zürichom (6-1)
Vidi originalni članak

Dajte mi loptu, rekao je Ronaldinho Pirlu i suigračima, nakon što je sudac dosudio penal za Milan. Pepe je igrao rukom. Brazilac se zaletio i pogodio golmanov desni kut.
- U posljednje vrijeme stalno asistiram. Ma, volim asistirati, ali sam uoči utakmice obećao igračima da Realu baš želim zabiti. Stoga sam odlučio pucati penal - kaže Ronaldinho.
Trener Reala Manuel Pellegrini cijeli je susret bio izuzetno nervozan. Poraz od Milana, značio bi mu vjerojatni oproštaj od klupe Reala.
- Od početka sezone imamo problema s ozljedama. Kaka još uvijek ne igra kao što je igrao u Milanu, ali to je normalno. Ipak je promijenio zemlju i ligu - rekao je trener Reala.
Real je u prvom dijelu stisnuo Milan na njihovu polovicu, a za vodstvo je zabio Benzema. Nakon što je Milan izjednačio, San Siro je 'eksplodirao’, a samo nekoliko trenutaka poslije Pato je zabio za 2-1. No veselje je prekinuo sudac označivši prekršaj.
- Nema govora. Pa nisam ga niti taknuo. Upropastio nam je pobjedu - rekao je Pato.
Marseille se na svom Velodrromeu lako obračunao s Zürichom. Francuzi su već nakon 11 minuta vodili 2-0, a nakon što su nakon pola sata igre Švicarci izjednačili krenula je - kanonada. U drugom poluvremenu Marseille je zabio još četiri gola, ukupno šest. I tih šest golova zabila su šestorica igrača.

SKUPINA C, 4. KOLO
MILAN - REAL MADRID 1-1 (Ronaldinho 35-11m / Benzema 29)
MARSEILLE - ZÜRICH 6-1 (Aegerter 3-ag, Abriel 11, Niang 51, Hilton 80, Cheyrou 87, Brandao 90 / Alphonse 31)
POREDAK: Milan 7, Real Madrid 7, Marseille 6, Zürich 0.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • the.king 04.11.2009.

    primjer kako se puca penal,a naši protiv Turske...ajoj

  • v3c 04.11.2009.

    patov gol je regularan...zaleđe iskreno nisam vidio...sudac katastrofa kao i realova igra u 2.pol...

  • red_devil 04.11.2009.

    koji sudac...hahaha...totalno se izgubio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare