To je to što me zanima!

Ronaldinho pokazao Neymaru zašto je "magistar nogometa"

Santos je na krilima Neymara (19) vodio 3-0 protiv Flamenga. No onda se probudio Ronaldinho. Majstor je zabio tri gola i odveo Flamengo do preokreta i 5-4 pobjede...
Vidi originalni članak

Spektakularnu utakmicu odigrali su nogometaši Santosa i Flamenga u 12. kolu brazilske lige. Golovi u stilu Maradone, škarice, "hat-trick", neuspjela "panenka" i nevjerojatni preokret, sve to stalo je u 90. minuta, a glavni glumci bili su bivši najbolji igrač svijeta i mlada zvijezda koja je na pravom putu da to postane.

Ronaldinho je predvodio svoj Flamengo na gostovanju kod Santosa u kojem igra igrač o kojem bruji cijeli svijet. 

Gledatelji su vidjeli utakmicu s devet golova. Istina, u brazilskoj ligi obrana se igra svakog četvrtka, ali zato je i posebna. Nema tu Mourinhovskih nadmudrivanja, taktike i zbunjivanja protivnika, ovdje se igra pravi nogomet, ono zbog čega navijači dolaze na tribine.

Santos je furiozno krenuo, poveo 2-0, a onda je 19-godišnji Neymar pokazao zašto ga zovu Ronaldinhovim nasljednikom. Uzeo je loptu na centru, pobacao igrače Flamenga na travu i mirno zabio za 3-0. Gotovo je? Malo sutra. Vrlo brzo krenuo je "Ronaldinho šou". 

Prvo je smanjio na 3-1. Bila je to "laganica" za Ronaldinha, samo je podmetnuo nogu s pet metara i poslao loptu u praznu mrežu. Flamengo je potom golom Nevesa smanjio na 3-2. 

A onda, glupost godine. Neymar je srušen, sudac je pokazao na penal, a šansu da se osramoti dobio je Elano. Namjestio je loptu na bijelu točku, zaletio se i pokušao golmanu prodati "panenku". Golman je uštopao loptu i nastavio s njom tehnicirati. Pogledajte pokušaj Elana OVDJE.

Deivid je na asistenciju Ronaldinha šokirao tribine zabivši za 3-3. No onda ponovno nastupa Neymar. Sjajna akcija, sjajan gol, drugi na utakmici i ponovno vodi Santos. Ne zadugo. 

Ronaldinho je lažnjacima izludio igrače Santosa, ovi ga ruše, a majstor iz slobodnjaka vara domaćeg golmana za 4-4. Točka na i, kontra Flamenga i Ronaldinhov "hat-trick" za 5-4 pobjedu. Sjajno...

Brazilska Serie A, 12. kolo:

Santos – Flamengo 4-5 (Borges 5, 17, Neymar 26, 51 / Ronaldinho 29, 68, 81, Neves 32, Deivid 44)

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Pirja 30.07.2011.

    ak je Neymar tako dobar zakaj to nije pokazal na Copi??

  • Saicm 29.07.2011.

    Ronaldo Luis de Lima i Ronaldinjo su kraljevi nogometa..I ako znam da Ronaldo vise ne igra, ali njih dvojica bili bi ubojit tandem u napadu..Ovo danas su vise sminkeri nego igraci!

  • user_93882 29.07.2011.

    Bog nogometa..on se zaj..na terenu i ocito mu odlicno ide!!!!!! ovakav igrac se jos nije rodio,za mene najbolji ikad!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare