To je to što me zanima!

Ronaldinho u Barceloninom izlogu već u siječnju?

Novinari španjolskog Asa i britanskog Suna došli su do informacija iz čelništva Barcelone koje tvrde da je klub spreman prodati Brazilca
Vidi originalni članak

Posljednje vijesti iz Španjolske govore - Ronaldinho je na izlaznim vratima Barcelone! Iako službene objave iz kluba nude suprotnu verziju, list As dokopao se informacija iz klupskog vrha koje tvrde kako je Ronaldinho u 'izlogu'. Nagađanjima se priključio i engleski The Sun, koji je ponudio navodnu izjavu neimenovanog izvora s Nou Campa:
- Bliži se kraj Ronaldinhovog razdoblja u Barceloni. Više nije pitanje hoće li ga prodati, pitanje je samo kada će ga prodati!
Struka Barce očito misli kako je brazilski genijalac već dao najbolje što je mogao i da je vrijeme da nešto i zarade od Ronaldinha. U prilog tome govori i činjenica kako je Brazilac ove sezone u samo dvije utakmice odigrao svih devedeset minuta. Zasad pravih i konkretnih ponuda još uvijek nema, no nema sumnje da će ih do siječnja biti. Chelsea je već duže vrijeme pri vrhu liste zainteresiranih, a hladan nije ni Milan.
I dok se kuhaju priče o Ronaldinhovu odlasku, glas svlačionice prenio je kapetan Carles Puyol. Suigrači se ne slažu sa stavom klupskog čelništva.
- Ukoliko želimo osvajati trofeje, Ronaldinho mora ostati! Moža nije uvijek odigrao dobro, ali ulaže veliki trud i naporno radi kako bi opet bio onaj stari Ronaldinho.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 31.10.2007.

    Prosla baba s kolacima ! On je vec ostario od svojih orgija i ludovanja !

Komentiraj...
Vidi sve komentare