To je to što me zanima!

Ronaldinho se vraća: Igrat će zbog marketinga, vole ga tamo

Iako je prije dva mjeseca napustio isti klub, Ronaldinho će u siječnju nastupati za brazilski Fluminense na Florida kupu. Razlog je doista neobičan: marketing
Vidi originalni članak

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho (35) prije dva mjeseca napustio je Fluminense i najavio kako bi se vratio u Europu te uvjerava da će u siječnju potpisati ugovor s novim klubom.

No prije toga Brazilac će ponovno obući dres kluba iz kojeg je otišao prije samo dva mjeseca. Za Fluminense će igrati na Florida kupu , a razlog je iskreno priznao predsjednik kluba.

- Igrat ćemo u Orlandu, a zbog marketinga za nas će igrati i Ronaldinho. Između našeg kluba i Ronaldinha postoji međusobno poštovanje, a kako je on jako atraktivan za američko tržište, to je razlog zašto će igrati za nas - bez muljanja je otkrio Peter Siemsen , predsjednik brazilskog kluba.

Fluminense će u Orlandu igrati protiv Šahtara i Internationala.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jebim 12.12.2015.

    Da je malo manje trosio alkohol bio bi Bog u Europi

  • Ivek987 11.12.2015.

    Definitivno najdraži igrač kojeg sam ikada gledao. Svaka čast i Messiju i Rondaldu, al za mene oni nisu ni blizu Ronaldinhu, on je umjetnik sa loptom i nikada nisam čuo da je imao neke skandale.

  • kameni011 11.12.2015.

    cudi me kako takav vrhunski tehnicar nije opstao u nogometnom vrhu malo duze????...steta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare