To je to što me zanima!

'Ronaldo, Bale i Benzema nisu ni zajedno bolji od Lea Messija'

Izuzmemo li činjenicu kako su obojica Argentinci i eventualnu pristranost, čovjek koji je toliko puta igrao protiv Barce i Reala zna odakle mu prijeti najveća opasnost
Vidi originalni članak

U 'vječnoj raspravi modernog nogometa' o tome tko je bolji, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo, zanimljiv je odgovor dao, po mnogima jedan od najboljih trenera modernog nogometa, Diego Simeone

Argentinski stručnjak napravio je s momčadi bez pravih zvijezda ono za što su mnogi stručnjaci tvrdili da nije moguće. Osvojio je naslov španjolskog prvaka ispred Barcelone i Real Madrida, bio na par sekundi od osvajanja Lige prvaka, ali i ono što je možda i najveći uspjeh, vratio u život Fernanda Torresa, koji tek pod njegovim vodstvom ponovno igra kao nekada. 

I danas 'rojiblancosi' nemaju velike zvijezde, no i dalje tjeraju strah u kosti klubovima koji daju stotine milijuna svakih šest mjeseci za nova pojačanja. 

Nakon poraza od Barcelone pred prepunim Vicente Calderonom, Simeone je, poput mnogih prije njega, morao odati priznanje Messiju, iako ovaj i nije bio na svojoj najvišoj razini u toj utakmici. 

- Messi je bolji i puno opasniji od Ronalda, Balea i Benzeme zajedno - kratko i oštro je poručio Simeone. 

Izuzmemo li činjenicu kako su obojica Argentinci i eventualnu pristranost Diega prema Lionelu, čovjek koji je toliko puta igrao protiv Barce i Reala najvjerojatnije zna odakle mu prijeti najveća opasnost. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 29.01.2015.

    Messi je vanzemaljac za sve igrače trenutno na svijetu, uz respect prema Ronaldu i ostalim igračima ovo što ovaj čovjek radi mislim da nikad nije viđeno možda Ronaldinho ili Maradona i nitko više .

  • žaba davi rodu 29.01.2015.

    sve su to zvijezde koje grabe veliku lovu ne trošite vrijeme na njih

  • crobern 29.01.2015.

    Naravno da svoj navija za svoga. Isto bi ja rekao za modrica. Modric ako hoce nije mu Ronaldo, Messi ni Bale ravan!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare