To je to što me zanima!

Ronaldo, čuvaj se ruske zime: Real Madrid u Moskvi na -15

Cristiano je u ligi za gol bolji od Lea, ali Messi je ukupno zabio pet golova više. Ronaldo će CSKA-u pokušati zabiti na hladnoći od koje se, kažu, smrzne mozak
Vidi originalni članak

Usporedimo li kvalitetu CSKA i Reala, dvojbe nema. Kao ni u vrijednosti tih momčadi. Ruska je “teška” 135 milijuna eura, a španjolska 550. Zapravo, teško je pronaći i najmanji detalj koji bi išao u prilog Rusima. Osim temperature. A ona će biti 15 stupnjeva ispod nule.

- Ne pomaže ni termorublje. Čim izađete na teren, osjetit ćete takvu hladnoću da vam se mozak smrzne. Ne možete razmišljati ni o čemu osim o što ranijem odlasku u toplu svlačionicu. Koncentracija je minimalna, kao da utonete u san - objasnio je branič CSKA Sergej Ignjaševič.

Real je već pobjeđivao u Rusiji, Lokomotiv 2003. i Zenit 2008., no nije bilo ni približno hladno kao što će biti danas.

- Pobjeđivali su na nula Celzijevih stupnjeva, a to je temperatura po kojoj se u Rusiji izlazi džogirati. Na minus 15 je potpuno drukčije. Tijelo ne može pratiti sve što zamislite, a um više nije tako oštar i bistar kao u udobnim uvjetima - kaže Ignjaševič.

Cristiano Ronaldo u Moskvi ima još jedan cilj osim pobjede - sustići Messija u broju golova. Španjolski mediji rivalstvo Argentinca i Portugalca usporedili su s onim Johna McEnroa i Björna Borga, odnosno Muhammada Alija i Joea Fraziera. Messi je ove sezone u 44 utakmice zabio 43 gola. Ronaldo u 37 utakmica 38 golova. Messi zabija svakih 88 minuta, a Cristiano Ronaldo svakih 85. 

No kako kaže Ignjaševič, treba zabiti na -15.

28 - Ronaldo

Toliko je zabio u 23 prvenstvene utakmice ove sezone. zabija svake 72 minute.

27- Messi

Leo je u nedjelju Valenciji zabio čak četiri gola i sad se približio konkurentu

Idi na 24sata

Komentari 81

  • toto477 21.02.2012.

    ALI ZASTO u svakom clanku o Realu i Ronaldu se mora spominjat Messi i Barcelona i obrnuto .....i onda dolazi do standardne svade ...

  • dasud961 21.02.2012.

    ako danas ne kupe suca ništa od prolaska, Real danas gubi glatko a onda im je bolje da se ne vraćaju u Madrid....

  • Dudu_1 21.02.2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=9S7hlL4sJek evo jedan video o messiju.. dakle bilo da ste navijači reala ili barce nećete ostati ravnodušni... Ima onaj jedan video kada ne želi izboriti penal već trči da spasi loptu iz gol auta... Stvarno ne razumijem ljude koji ne vole messiju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare