To je to što me zanima!

Ronaldo Georgini plaća 96.000 eura mjesečno za brigu o djeci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Georgina Rodriguez na Instagramu ima 16,5 milijuna 'followera' pa joj i to donosi oko 8.000 eura mjesečno. Cristiano godišnje zaradi 30-ak milijuna, a imutak mu se procjenjuje na pola milijarde
Vidi originalni članak

Portugalska mega-zvijezda Cristiano Ronaldo (35) svojoj nevjenčanoj supruzi Georgini Rodriguez (26) plaća mjesečnu naknadu za posao domaćice, majke i pomajke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britanski tabloid Sun tvrdi kako Juventusov nogometaš životnoj družici plaća 96.000 eura mjesečno zato što ostaje kod kuće i brine o djeci. Za Ronalda je to 'sića' jer mu se godišnji prihodi procjenjuju na 30-ak milijuna, a ukupni imutak na cca. - pola milijarde eura.

Georgina je Cristiana nedavno, na njegov rođendan, odvela je u restoran ispred kojeg ga je dočekao luksuzni Mercedes Benz AMG G63 čija se vrijednost procjenjuje na preko 150 tisuća dolara (oko milijun kuna). To je bio njen poklon voljenom muškarcu.

Kad su stigli u restoran grupa prijatelja pjevala mu je 'Sretan rođendan'. Auto je ukrasila golemom mašnom, a na svom IG-profilu objavila video iznenađenja uz čestitku:

- Sretno čovjeku mog života. Našu ljubav sada ćemo voziti i u ovom poklonu za tebe.

Georgina i Cristiano su u vezi tri i pol godine te imaju četvero djece: Alanu Martinu (2), Evu Mariju (2), sina Matea (2) i Cristiana Ronalda Juniora (9). Georgina Rodriguez zarađuje i na Instagramu: ima 16,5 milijuna 'followera' pa joj to donosi oko 8.000 eura mjesečno.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 72

  • hbcro7 22.02.2020.

    Cristiano Ronaldo zaradi godišnje preko 100 milijuna a ne 30, da ne govorim da oboje dobiju dosta toga gratis od raznoraznih dizajnera, a ona također ima i sponzorske ugovore zahvaljujući broju pratitelja na društvenim mrežama. Pa normalno da će biti darežljiv prema njoj. Njemu je to kap u moru.

  • melkiot 19.02.2020.

    evo ga, Penaldo Dvocjevka. Hahahahh

  • DDking 19.02.2020.

    Mala mu je avion, steta sto on preferira marokanske zmije

Komentiraj...
Vidi sve komentare