To je to što me zanima!

Ronaldo: Igrali smo sjajno, čestitam svojim suigračima

Cristiano Ronaldo je golom u 87. minuti protiv Sjeverne Koreje prekinuo golgeterski post dug više od 16 mjeseci. Portugal je slavio sa čak 7-0
Vidi originalni članak

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo ponio je epitet igrača utakmica, prema FIFA-inoj službenoj internet stranici, nakon dvoboja 2. kola skupine G između njegovog Portugala i Sjeverne Koreje. Portugal je ostvario najuvjerljiviju pobjedu turnira 7-0, a Ronaldo je sjajnu utakmicu u kojoj je razigravao svoje suigrače okrunio golom u 87. minuti, prekinuvši tako golgeterski post u nacionalnom dresu dug više od 16 mjeseci.
- Moj gol me razveselio i jako sam sretan zbog njega i zbog pobjede. Igrali smo sjajno, a postići sedam golova na utakmici Svjetskog prvenstva nije lako. Stoga čestitam svim mojim suigračima - rekao je Ronaldo i potom komentirao činjenicu da je ponio epitet igrača utakmice:
- Još su trojica ili četvorica igrača zaslužila tu nagradu, posebice Tiago (dvostruki strijelac za Portugalce, op.a.).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • championreal 21.06.2010.

    nisam zaboravio..gle ronaldo je dokazo klasu u manchesteru ko što je messi u barceloni...da bi onda prešo u real i pokazao i nikad viđenu i bolju prilagodbu..kako sad stvari stoje messi neće nigdje preć sad duže vremena al volio bi vidit ga bilo di u drugom klubu..a vidjet ćemo novac radi čuda

  • kun aguero 21.06.2010.

    Pa i ja kazem da ih se nemoze usporedivat.....sve ovisi o formi igraca.....nego mi nije uredu sto ga ljudi vrijedaju konstantno(pederko,padavicar itd..)sto naravno rade samo barca fanovi....kad smo kod toga koliko bi se onda mogli izrugivat messiju sto se tice njegovog izgleda recimo ili rasta(sto ja osobno nikada nebi)....pa naravno da ce argentina dalje dogurat nego portugal....imaju kvalitetniju ekipu i kvalitetniju igru....i ja bi volio da argentina osvoji ovo sp..:)

  • vlaka 21.06.2010.

    Kun aguero C.Ronaldo je komletniji od Messija, Messiju fali snaga, da je fizicki jaci zato je C.Ronaldo kompletniji.Oni su potpuno razliciti igraci, evo Messi bez Xavija i Inieste igra odlicno u Argetini vidit cemo ko se dalje Argetina ili Portugal to ce pokazat ko je bolji.Nepljuvaj po Messiju a što se tice Ronaldinha čovijek kad je igra najbolje ni Messi ni C.Ronaldo mu nisu bili ravni, on je za mene najbolji tehnicar svih vremena pokaza je više u one 2, 3 sezone više nego neki u ciloj karijeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare