To je to što me zanima!

'Ronaldo je najbolji na svijetu, ali Messi nije s ovoga svijeta'

Ne volim gubiti, ali nakon poraza od Argentine nisam bio tužan. Zabio nam je čovjek koji uopće ne bi smio igrati dok Fifa ne dokaže da je stvarno čovjek, kaže Portugalac Carlos Quiroz
Vidi originalni članak

Carlos Queiroz (64), bio je trener Reala, trenirao je Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu kao pomoćni trener, a bio mu je i izbornik dok je dvije godine vodio Portugal. 

Dakle, čovjek se iz prvog reda uvjerio u Cristianovu igračku veličinu, ali iz nekog razloga u vječnoj diskusiji Ronaldo vs. Messi, Portugalac, koji je od 2011. godine izbornik Irana, odlučio se za - Argentinca.

Barem to tako ispada ako pogledate što je izjavio u razgovoru za Fifu, kad su ga pitali o susretu protiv Portugala koji Iran čeka na SP-u u Rusiji. Rekao je da ga čeka utakmica protiv najboljeg igrača svijeta, ali ponovio je što je rekao ranije o Messiju.

- Cristiano Ronaldo najbolji je igrač svijeta. Messi? Već sam rekao, on nije s ovoga svijeta - rekao je Quiroz.

- Uvijek sam smatrao da je Messi poseban, da je čovjek, ne bi imao onaj magični trenutak protiv Irana 2014. godine - dodao je Portugalac u intervjuu za Fifu.

Argentina se mučila na SP-u te godine, bilo je 0-0 do sudačke nadoknade, a onda je Messi uzeo stvar u svoje ruke. 

 

Dokažite da je Messi čovjek

Primio je loptu na 20-ak metara, napravio korak, dva i pogodio u suprotan kut.

- Inače ne volim gubiti, ali nakon tog poraza nisam se osjećao loše. Shvatio sam da je to bio magični trenutak i da je to draž nogometa koji je najbolji sport na svijetu. Još je posebnije kad ti zabije igrač koji uopće ne bi smio imati dozvolu za igranje dok Fifa ne potvrdi da je stvarno čovjek - dodao je Carlos Queiroz.

Njegov će Iran u Rusiji na SP-u igrati protiv Španjolske, Portugala i Maroka.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • josip5085 28.02.2018.

    Ronaldo ili bilo ko drugi ko hoce biti najbolji mora se baviti druim sportom jer je u sjeni messija

  • Manuutd 28.02.2018.

    Messi neznanizvodili slobodnjake a loš je i u penalima ,Ronaldo je kompletan igrač i igrao je u Engleskoj a Messi tamo ne može proći.Maradona je najbolj svih vremena.

  • roberto-barcello 28.02.2018.

    Messi je najbolji igrač u povijesti nogometa,a Ronaldo nije nit među 3 najbolja u povijesti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare