To je to što me zanima!

'Ronaldo je nevin! Ali ako može fotka, a da nije u našem dresu'

Španjolska novina El Confidencial tvrdi kako su iz Reala slali molbe novinskim redakcijama da na svakom članku o Ronaldu i poreznoj tužbi ne objavljuju njegovu fotografiju u dresu 'kraljevskog kluba'
Vidi originalni članak

Ako je istina ono što tvrdi španjolska novina El Confidencial, onda je vjerojatno zadnja stvar koju želite da Real stane iza vas kad ste u gabuli. Španjolsko tužiteljstvo podiglo je optužnicu protiv Cristiana Ronalda kojeg sumnjiče da je izbjegao plaćanje poreza od 2011. do 2014. godine u visini od skoro 15 milijuna eura. Portugalac je to demantirao preko odvjetnika, a Real je objavio kako vjeruje u njegovu nevinost.

No prije toga, kako tvrdi spomenuta novina, iz kluba su na adresu novinskih redakcija poslali molbu da na svakom članku o Ronaldovim navodnim poreznim driblinzima ne bude fotografija igrača u njiihovom dresu. Za svaki slučaj.

Madriske novine Marca i AS objavile su priču na naslovnici s fotografijom Ronalda u portugalskom dresu. Očekivano, katalonski mediji jedva su dočekali ovakvu vijest pa su se naslađivali naslovima CR 14.7.

Naravno, u Realovom dresu, brojkama aludirajući na iznos za koji terete Ronalda, što nisu ni izbliza tako posprdno radili kad je Leo Messi osuđen za utaju poreza.

Uskoro se javio i Real sa službenom podrškom svom igraču.

- Klub ima puno povjerenje u Cristiana Ronalda koji je napravio sve po zakonu i otkako je došao u klub, u potpunosti izvršava sve porezne obveze. Uvjereni smo da je nevin u ovom procesu i nadamo se da će to brzo dokazati - objavio je klub.

A ovo su naslovnice nekih španjolskih medija.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ivan126 14.06.2017.

    Marko isu*a ti više naporan si

  • sumarinac 14.06.2017.

    Znaci samo je Leo jamio,jeli tako Marko 😊😊😊😊😋😋😎

  • Pawo.Soldan 14.06.2017.

    ronaldo nije kriv kao ni messi, modric i maminjo hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare