To je to što me zanima!

Ronaldo je, očito, potpuno izvan natjecateljske forme

Britanski tabloid The Sun napravio je šaljivu usporedbu fotografija prekomjerno teškog Ronalda s trudnom pjevačicom Louise Redknapp
Vidi originalni članak

Legendarni brazilski napadač uslikan je na Ibizi, gdje provodi prve dane kao slobodni igrač nakon što mu Milan nije produljio ugovor. Iako je proteklih tjedana tvrdio kako mu je cilj vratiti se u pravu formu, čini se da Ronaldo o tome ne razmišlja previše. Sudeći po trenutnom "stanju", Brazilac je s plaža Ibize rekao zbogom natjecateljskoj formi.
Vodstvo Milana nije mu ponudilo novi ugovor, no proteklih dana u Milanellu su tvrdili da će pričekati da vide kako teče Ronaldov oporavak. Ipak, da Ronaldo karijeru neće nastaviti u crveno-crnom dresu nagovijestio je sin predsjednika Milana Pier Silvio Berlusconi u četvrtak:
- Teško da ćemo ga vidjeti kako se vraća u Milan. On bi se prije morao vratiti u formu, kako fizički, tako i psihički.
Poznato je kako je za dovođenje Ronalda zainteresiran Flamengo, a sam je igrač izjavio kako bi volio karijeru nastaviti u tom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JoleSB 03.07.2008.

    nije ti gas e ovi vratio nikad više

  • Horned Reaper 03.07.2008.

    pa da sad ima love pa ga boli đon za sve..a kad je bio u Barceloni i Realu igrao je najbolji nogomet , po meni najbolji napadač svih vremena

  • user_24105 03.07.2008.

    branko je šupak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare