To je to što me zanima!

Ronaldo je poručio suigračima: Odlučio sam, više nema natrag!

Kako će Real Madrid izgledati bez Cristiana Ronalda? Može kupiti koga poželi, ali može li itko zamijeniti čudesnog Portugalca? Svakako bi profitirao Isco, a otvorio bi se prostor i Benzemi
Vidi originalni članak

Španjolska Marca prenosi da je Cristiano Ronaldo u kampu reprezentacije Portugala rekao suigračima iz reprezentacije:

- Odlazim iz Madrida! Odlučio sam, nema natrag!

I dok neki i dalje smatraju da je to samo pritisak kako bi dobio još veću plaću u Madridu, neki vjeruju da je doista došlo i do trenutka razlaza Reala i ikone generacije koja je triput bila europski prvak. 

Kako bi Real Madrid mogao izgledati bez Cristiana Ronalda? Da, zvuči nemoguće, ali ako itko to može, to je Real. Bez pojačanja, veznu bi liniju i dalje držali Toni Kroos, Luka Modrić i Casemiro.

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco - Bale, Benzema

Naprijed bi Karim Benzema zadržao svoje mjesto, dok bi Isco popunio mjesto sa kojeg je u završnici sezone ionako istisnuo nezaliječenog Garetha Balea, a Velšanin bi došao na Cristianovo mjesto.

Bilo bi to ujedno dobro rješenje za Isca, da ostane u klubu. Dokazao je da ima mjesto...

Pogledamo li, pak, koga bi Real mogao kupiti, mogućnosti su bezbrojne. Tim više što je odštetna klauzula za Cristiana milijarda eura! Ali najintrigantnija je ona s Kylianom Mbappéom. Bi li on mogao popuniti Ronaldovo mjesto i baciti Balea ili Isca na klupu?

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Mbappé

No, tko god zaigrao na njegovom mjestu, bi li itko mogao nadoknaditi količinu golova koju je Realu dao Ronaldo Komentirajte!

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Exterminator 18.06.2017.

    Ma samo neka ide u 3

  • Niverzala 17.06.2017.

    Mene je zvao Ronaldo i rekao mi da ostaje u Realu .

  • kingjiggy 17.06.2017.

    Ljudi moji ovo je sve jedan dio Showbiz-a. Nema od ovoga nista sto svjetski mediji pisu, jer je ta vijest namjerno placirana od strane Ronalda radi Medija i Novaca!!! Evo ja cu vam reci sta ce se na kraju dogoditi...! Cristiano Ronaldo ima Ugovor kod Kraljeva do 2021 po kojemu zaradjuje 50Miliona Godisnje! Cristianu su sada mozda drzavni Odvjetnici za petama jer je moguce da je izmedju 2011 i 2014 utajio porez od nekih 15 Miliona E sad sta se desava?? Cristiano pravi pritisak da mu se poveca placa u Madridu da bi on, "AKO" bi doslo do toga da on mora vratiti taj utajeni porez i koji Milion vise, to nebi osjetio. A na drugoj strani svi svjetski Mediji objavljuju svaki dan nekakve BOMBE iz Madrida u vezi Cristiana i naravno tu lezi isto jedan velik dio Love!! Tako da na kraju ce Cristiano ostati u Madridu dobit Povisicu a Tata Perez i Drzava ce to na kraju sve lijepo sredit. Hvala na pozornosti i Pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare