To je to što me zanima!

Ronaldo ljut na liječnike Reala, preuzet će liječenje na sebe?

Portugalac je, prenosi španjolska Marca, ljut jer smatra kako je boljom dijagnozom i pravovremenom terapijom već mogao biti na travnjaku. Preuzet će stvar u svoje ruke
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo nezadovoljan je tretmanom njegove ozljede. Portugalac je, prenosi španjolska Marca, ljut jer smatra kako je boljom dijagnozom i pravovremenom terapijom već mogao biti na travnjaku. 

Pomalo misteriozna ozljeda muči najboljeg igrača svijeta. A kad njega nešto muči, Real ima problem. Madridski klub bez Ronalda nije isti. 

Ozljedu vuče od prve utakmice protiv Borussije Dortmund. Ronaldo je obavio pretrage, ali nalazi nisu pokazali ništa sporno. No Ronalda i dalje boli.

Portugalac se naljutio na medicinski tim Reala i odlučio je uzeti stvar u svoje ruke. Navodno je kontaktirao stručnjaka za sportske ozljede koji je uspješno liječio košarkaša Gasola i nogometaša Kolumbije, Falcaa. 

Ronaldo bi zbog ozljede mogao propustiti finale kupa protiv Barcelone, a upitno je hoće li biti spreman za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka...

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Mick 13.04.2014.

    Jase sjecam da Roben nije mogao da igra u Realu zbog ozlijeda koje je imao non stop a u Bayernu je masina vec par god,Ronaldo je u pravu 100% treba da dobije misljenje od drugih Ljecnika .

  • denis-zg 12.04.2014.

    Doktor CR7 ocito zna bolje od cijelog lijecnickog tima Real Madrida...koji lik

  • lolito 12.04.2014.

    s lovom mozes sve..pa i ja bi tako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare