To je to što me zanima!

Ronaldo: Na dan finala Eura probudio sam se s tri plavuše

Probudio sam se svjestan da je pred nama velik dan, da ćemo igrati finale protiv domaćina. Ali spavao sam osam sati, rekao je Ronaldo i otkrio da ga u Realovoj svlačionici ne vide kao vođu
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo imao je kraljevski doček u Lisabonu. Realovog napadača dočekalo je 50.000 Sportingovih navijača u klubu u kojem je napravio ime i iz kojeg je otišao u Manchester United i kroz godine postao jedan od najboljih nogometaša svijeta.

Benzema je tri minute prije kraja zabio za pobjedu Reala 2-1, a Ronaldo je igrao cijelu utakmicu, ali nije zabio.

Da je, sigurno ne bi slavio gol. Real je ovom pobjedom osigurao da u zadnjem kolu na Bernabeu protiv dortmundske Borussije igra za prvo mjesto u skupini.

"U Realu nisam vođa kao u reprezentaciji"

Ronaldo je dao intervju za France Football, a prisjetio se krune karijere i osvajanja europske titule s Portugalom.

- Kad sam se probudio na dan finala Eura bio sam s tri plavuše u krevetu - rekao je u šali Ronaldo pa nastavio u ozbiljnijem tonu.

- Probudio sam se svjestan da je pred nama velik dan, da ćemo igrati finale protiv domaćina. Ali spavao sam osam sati - rekao je Ronaldo i otkrio da ga u Realovoj svlačionici ne vide kao vođu.

- Pričam ja i u Realovoj svlačionici, ali u Portugalu me više vide kao vođu, kao nekoga tko im pomaže i tko ih štiti - kazao je Portugalac.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sarkastik76 24.11.2016.

    znači fetiš su mu plavokosi

  • strmi007 23.11.2016.

    Hala Madrid

  • miljac37 23.11.2016.

    danas sam se uvjerio, da pe*eri imaju dobar smisao za humor

Komentiraj...
Vidi sve komentare