To je to što me zanima!

Ronaldo najavio pobjedu Evri: Pa razbit ćemo ih, prolazimo!

Ovo vam pokazuje samouvjerenost, glad i odlučnost najboljeg igrača svijeta. Moramo zahvaliti njegovim roditeljima i naravno Bogu jer nam je dao tako divnog čovjeka, rekao je Evra
Vidi originalni članak

Atletico Madrid je prije tjedan dana pobijedio Juventus 2-0 i gotovo svi su vjerovali da će se stara dama oprostiti od Lige prvaka. Ali jedan čovjek ni trenutak nije sumnjao u prolaz. Naravno, taj je čovjek Cristiano Ronaldo.

- Iza pozornice... ovo su poruke između mene i Cristiana pet dana prije velikog povratka!!! Ovo vam pokazuje samouvjerenost, glad i odlučnost najboljeg igrača svijeta. Moramo zahvaliti njegovim roditeljima i naravno Bogu jer nam je dao tako divnog čovjeka i nevjerojatnog igrača. Kada je najteže, moj brat uvijek pokaže da je najbolji, napisao je Patrice Evra.

Ronaldo je, dakle, svoj veliki pothvat u Ligi prvaka najavio prijatelju Evri pet dana prije nego što je zabio tri gola Atletico Madridu i izbacio ih. Francuz je čitavo dopisivanje s Ronaldom objavio na Instagramu.

Prepiska između Evre i Ronalda

- Brate, računam na tebe. Nikada nisam sumnjao u tebe. Ljudi me 'ubiju' svaki put kada ti ili Juventus izgubite - napisao je Evra Ronaldu koji mu je odmah odgovorio:

- Znam. Brate, prolazimo to. Kod kuće ćemo ih razbiti.

- Tako je!!!! Živio Ronaldo - napisao je Evra, a nakon što mu je Ronaldo poslao svoju fotografiju iz aviona francuski igrač je poslao još jednu poruku uz hešteg #prayforathletico.
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • takeover 15.03.2019.

    Šta je sa poslanom slikom?! Hahahahhaha

  • Francisco_Franco_Junior 15.03.2019.

    A koliko puta su ovako pricali i nije ispunio obecanje? Što ne objavi i te prepiske? :D

  • Joker123 14.03.2019.

    G. O. A. T.

Komentiraj...
Vidi sve komentare