To je to što me zanima!

Ronaldo najbolji igrač sezone, Raketa 12. prema izboru Goala

Nagradu "Goal 50", Cristiano Ronaldo dobio je drugi put u tri godine i treći put ukupno. Na listi najboljih igrača u jednoj sezoni našao se i Ivan Rakitić (12. mjesto)
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo, zvijezda madridskog Reala, drugi put u tri godine pobjednik je nagrade "Goal 50" za najboljeg nogometaša u jednoj sezoni. 

- Velika je čast biti izabran za najboljeg. Hvala na ovoj nagradi, a hvala i navijačima na podršci i njihovoj strasti prema nogometu. To je ono što ovaj sport čini fascinantnim - rekao je Portugalac za Goal.

Više od 600 novinara Goala biralo je najboljeg, a Portugalac je nagradu dobio treći put u karijeri. Zabio je Ronaldo 31 gol prošle sezone u Primeri. U Ligi prvaka zabio je 17 golova što je rekord, a za tih 17 golova trebalo mu je samo 11 utakmica.

Rakitić 12. u izboru Goala

Od hrvatskih igrača svoje mjesto na listi najboljih igrača pronašao je Ivan Rakitić, koji je Sevillu prošle sezone odveo do trofeja Europske lige. Raketa je od ove sezone nogometaš Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • KTBFFH ZG 28.07.2014.

    Ljestvica je sprdnja i nerealna totalno.

  • arsenal 19 28.07.2014.

    Di je Luka??

  • Notorious Nike 28.07.2014.

    haha po ovome nema modrica na popisu a covjek u momcadi sezone, momcadi lp-a, mislim ovo da je Ronaldo prvi je zasluzeno, ali ukupni popis im je sprdnja teska...

Komentiraj...
Vidi sve komentare