To je to što me zanima!

Ronaldo nevoljko odgovorio i predsjedniku: Da, da sve je ok

Koliko je nezadovoljan u posljednje vrijeme Cristiano Ronaldo ne skriva, a svoje smrknuto lice pokazao je i pred predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo je nesretan i to već svi dobro znaju. Kako bi se izmamio osmijeh na njegovo lice 'podebljan' mu je ugovor, ali čini se kao ni to nije pomoglo. Na službenom slikanju s momčadi Reala glavna zvijezda pokazala je još jednom koliko je nezadovoljna. I to pred glavnim čovjekom Reala, Florentinom Perezom.

Predsjednik 'kraljevskog kluba' pokušao je izmijeniti dvije riječi sa svojim igračem, ali Ronaldo nije bio previše raspoložen za priču s čovjekom koji je ponajviše zaslužan za njegov podeblji bankovni račun.

Perez je, dok se rukovao s Ronaldom igraču prišapnuo na uho:

'Ronaldo jesi li sretan ili ne?'

Tužni Cristiano nevoljko mu je uzvratio tek 'Sve je u redu'.

Portugalac ni pred svojim predsjednikom ne skriva kako ga nešto muči. Nitko, pa očito čak ni Perez, mu ne zamjera. Svi mu pokušavaju ugoditi, ali čini se kako nitko još nije otkrio misterij Ronaldove tuge i kako vratiti osmijeh na smrknuto lice svoje zvijezde.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • ferrari-barca 16.09.2012.

    volio bi ga vidjet opet u manchesteru, nekako mi nije on tip igrača za primeru (predominantan je u odnosu na protivnike i svoje suigrače)...

  • Avatar 15.09.2012.

    Šta on ima biti nesretan, pa sve ima!! Ljudi koji imaju dosta manje i nisu zgodni ko on pa su sretniji dosta nego on! Najgori su mi ovi "ljubitelji" Ronalda, koji u njemu vide sve naj naj, šta god on ucinio ili kazao on je opet za njih "bog"

  • 2sm3tj65 15.09.2012.

    Kod ovih nagrada za najboljeg igrača Europe,svijeta...imam dojam da se Ronalda itekako diskriminira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare