To je to što me zanima!

'Ronaldo nije ništa osvojio, ja sam trebao dobiti Zlatnu loptu'

Bilo je jasno da će Ronaldo osvojiti Zlatnu loptu. Pa produljili su glasovanje za dva tjedna. To nikad prije nisu učinili. Bila je to politička odluka, žali se Franck Ribery
Vidi originalni članak

Franck Ribery prošle je sezone s Bayernom osvojio pet titula. Francuski nogometaš u izboru za Zlatnu loptu završio je tek treći, iza Ronalda i Messija. 

- Osvojio sam sve s Bayernom, a Ronaldo nije osvojio ništa. Nisam tužan zbog Zlatne lopte, ali boli me. Zaslužio sam nagradu - rekao je Ribery i dodao:

- Bilo je jasno da će Ronaldo osvojiti Zlatnu loptu. Produljili su glasovanje za dva tjedna. Pa to nikad prije nisu učinili. Bila je to politička odluka.

Nije tu stao Ribery. Imao je zamjerke i na Fifinu momčad godine.

- Kako u toj momčadi mogu biti samo trojica igrača Bayerna?! Pa to nije normalno. Müller je zaslužio biti u momčadi, kao i Alaba, Schweinsteiger i Robben. Osvojili smo pet titula, ispisali povijest... Gdje su nogometaši dortmundske Borussije? Zašto njih nema? Što je s Götzeom i Lewandowskim? Nemoguće, stvarno nemoguće...

Idi na 24sata

Komentari 166

  • maradona diego 21.01.2014.

    E moj Ribery, dobar si ti, ali biznis je biznis, a Ronaldo je ipak veći biznis od tebe. Još da kažem samo šteta što nismo dobili Francuze, pa bi vjerojatno otišli do finala, ovako ćemo najvjerojatnije na Dance (gdje naša priča najvjerojatnije završava), ako nam prije nešto ne skuhaju francuzi sa Švedima pa ne doživimo ni to. Sada prelazim na glavno. Ovo je tipična reklama, ali istinita što možete i provjeriti. Lijepo zarađujem na sportskim prognozama a da niti ne uplaćujem ništa . Naime prestao sam igrati kladionicu iz razloga što sasvim pristojno živim od pretplatnika, stoga je moj jedini cilj i dalje održavati svoje pretplatnike sa uspješnim prognozama . No kako je čovjek nezasitno biće pa tako i ja, želim još pretplatnika, a zašto ne kad stvari dobro idu. Ovaj vikend nam je bio zadovoljavajući. U subotu smo pogodili listić - pobjeda reala kod betisa i da će na tekmi panionisa i paoka biti manje od 3 gola. U nedjelju jedan dobitni – pobjeda Chelsea nad Manchesterom i X2 na monaco kod Toulusa i jedan gubitni, iako su oba trebala biti dobitna – na tekmi faynorda i utrechta golijada, ali nažalost zeznuo nas ajax i psv zakazali s golovima, iako u posljednja njihova 4 meča sve je frcalo od golova, al nema veze ima još dana, Siječanj nam je zasad vrlo dobar, 9 odigranih tiketa, od toga 6 dobitnih i 3 gubitna. Ne nudim vam ništa nerealno, samo normalne i redovne prognoze, koje su zasada se pokazale prilično uspješne, ako vas zanima moj način igranja javite mi se na mail ikeljar49edgmailtočkacom za dodatne informacije.

  • lijepiante 21.01.2014.

    Ovaj Riberi je lopata bez premca?? Pa onda je Manđo zaslužio loptu prije njega, a možda i RobeN? Da ponovimo za neupućene - najbolji igrač svijeta je Messi, Leo Messi! Točka! Budući je Leo bio dugo van stroja zbog povreda, drugi najbolji je Kristina sa počupanim obrvama. Opet točka! Stavljati scarfejs Riberija u tu ekipu je neozbiljno, a njegovo forsiranje samog sebe je preglupo. Pa nije zlatna lopta humanitarni trofej?!

  • 21.01.2014.

    poturice ako ima pravde ti ces na robiju zajedno s karom benzincem

Komentiraj...
Vidi sve komentare