To je to što me zanima!

Ronaldo opremio bolnicu u Portu, odjel nazvali po njemu!

Jorge Mendes i Cristiano Ronaldo donirat će za dva bolnička krila odjela za intenzivnu njegu. Svako krilo će biti potpuno opremljeno i imat će kapacitet za 10 kreveta, rekli su iz bolnice za ESPN
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo često je u javnosti etiketiran kao razmaženi bogataš koji obožava samog sebe, a njegovo ponašanje i na travnjaku ne daje baš neki primjer sjajnog čovjeka. No to je zapravo samo njegova vanjština koju svi vidimo zbog reflektora koji su danonoćno upereni u njega. Istina je potpuno drugačija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je veliki humanitarac koji pomogne kada god može, a svoju veličinu pokazao je u ovo vrijeme kada se svijet bori s korona virusom. Portugalac se već neko vrijeme nalazi u kućnoj karanteni u svojoj Madeiri, a sada su on i njegov agent Jorge Mendes opremili bolnicu u Portu. 

Ova dva velikodušna Portugalca su u potpunosti opremila dva bolnička krila odjela intenzivne njege u bolnicama Santa Maria i Pulido Valente, a u znak zahvalnosti, bolnica je odlučila kako će ta dva odjela nazvati odjel Cristiano Ronaldo i odjel Jorge Mendes.

- Jorge Mendes i Cristiano Ronaldo donirat će za dva bolnička krila odjela za intenzivnu njegu. Svako krilo će biti potpuno opremljeno i imat će kapacitet za 10 kreveta - rekli su iz bolnice za ESPN. 

- Jedinice će biti opremljene dobrotvornim prilogom Mendesa i Ronalda. Ova oprema uključuje krevete, ventilatore, monitore srca, pumpe, neophodnu opremu za njegu pacijenata koji se bore s korona virusom. 

Osim toga, Mendes je kupio i 200 tisuća zaštitnih odijela te 50 tisuća zaštitnih maski koje će podijeliti brojnim bolnicama u Portugalu. 

U Portugalu je zaraženo više od 2000 ljudi, a umrlo je njih 23. Svaka pomoć je dobrodošla, kako se kaže, ali nogometaš Juventusa i njegov menadžer donirali su brojnu opremu koja će bolnicama olakšati funkcioniranje i borbu s teškim virusom koji je zahvatio cijeli svijet...

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Hristos se rodi 29.03.2020.

    Ventilatora? Garantiram zivotom da nema niti jedan ventilator u toj bolnici, nije to zenica ili novi sad da se hlade ventilatorima u bolnici, ili mozda prevoditelj ne zna da se radi o respiratorima haha

  • mulag 25.03.2020.

    Bravo

  • emenike 25.03.2020.

    Sad će i Modrić... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare