To je to što me zanima!

Ronaldo: Ostajem u Madridu do svoje 40. pa idem u mirovinu

Umirovit ću se u Real Madridu, ali tek kad budem imao 40 godina. Jako sam sretan zbog osvajanja Lige prvaka. Želim otići u mirovinu u dresu Reala, rekao je CR7
Vidi originalni članak

Predsjednik Reala Florentino Perez je nakon 11. titule Lige prvaka najavio da će produžiti ugovor Cristianu Ronaldu (31) i pokušati ga zadržati do kraja karijere. Važeći ugovor mu vrijedi do lipnja 2018. godine.

- Umirovit ću se u Real Madridu, ali tek kad budem imao 40 godina. Jako sam sretan zbog osvajanja Lige prvaka. Želim otići u mirovinu u dresu Reala, zadovoljan sam u Madridu i radim naporno da dostignem taj cilj. Sada sam fokusiran na Euro i kako da dođem do tog trofeja - rekao je Ronaldo za španjolski As.

Drugim riječima, Ronaldo bi na Santiago Bernabeuu trebao ostati sljedećih 9 godina. Ako se to dogodi, mogao bi srušiti sve rekorde vezane uz 'kraljevski klub' i postati najveća ikona u povijesti španjolskog kluba.

Iza sebe ima još jednu odličnu sezonu u kojoj je zabio 51 gol u 48 utakmica dok je u Ligi prvaka zabio 16.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 06.06.2016.

    to kao da si ja na poslu biram šta ču raditi i kada i koliko.NEMAŠ ŠANSE-uobraženaldo!

  • 06.06.2016.

    Letiš ti prije,čak sljedeče sezone,pa tko če te trpit i plačat?Doći će neki mladi talent ludi,a ti pakuj fereko i magla!

  • wsad 05.06.2016.

    da da mozes misliti jos ga sad trpe dok zabija a kad bude malo losiji odletit ce ko cassilas i raul .Bas me zanima kako ce to on do 40 godine igrati kad dođu mlađi i bolji a doći će za godinu dvije .Ulazit ce s klupe zadnji 15-20 min hahahahah da da bas ....:DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare