To je to što me zanima!

Ronaldo Platiniju: Spreman sam za potvrdu vrijednosti

Predsjednik Uefe Michel Platini rekao je da Cristiano Ronaldo mora svoju kvalitetu potvrditi na nekom velikom natjecanju, primjerice na Euru
Vidi originalni članak

Želim na Euru igrati jednako dobro kao i za Manchester United u Premiershipu. Dobro ću se pripremiti za Europsko prvenstvo i mislim da će to, uz moj veliki motiv, biti dovoljno da budem dobar i u dresu reprezentacije, odgovorio je ove godine nevjerojatni Cristiano Ronaldo Platiniju.
Portugalac je cijelu prvu polovicu sezone odradio u velikom stilu, gotovo da nema utakmice u kojoj ne zabije barem jedan gol, ali Platini očekuje konačnu potvrdu njegove vrijednosti.
- Mislim da sam kroz klub i reprezentaciju pokazao da napredujem kao igrač, ali i kao osoba. Spreman sam za sve nove izazove - kaže hitro 22-godišnje krilo Uniteda.
Iako je sve ovo zapravo bio odgovor Platiniju, Ronaldo je dovoljno siguran u sebe i ne misli da ikome išta mora dokazivati.
- Natjecanje u prvenstvu traje devet mjeseci i u tom vremenu svatko može napredovati kao igrač i pokazati sve što može. Takvo nešto nemoguće je učiniti na natjecanju koje traje samo nekoliko tjedana - misli Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare