To je to što me zanima!

Portugal se namučio za finale play-offa! Turci promašili penal

Portugal je pobijedio Tursku 3-1 i plasirao se u finale doigravanja SP-a. Zabijali su Otavio, Jota i Nunes, a za goste je zabio Yilmaz. Portugalci će se za plasman u Katar boriti protiv Sjeverne Makedonije
Vidi originalni članak

Svi su vidjeli Portugal i Italiju u borbi za Katar, ali Sjeverna Makedonija je pomrsila sve planove i za pet dana će se protiv Portugalaca boriti za povijesni plasman na Svjetsko prvenstvo!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cristiano Ronaldo i društvo su teže od očekivanoga srušili Tursku (3-1). Imali su sve u svojim rukama, ali gotovo su sve prokockali. Na njihovu sreću, Yilmaz je promašio penal. Tresli su se domaćini do samoga kraja, a sve dvojbe riješio je Nunes golom u sudačkoj nadoknadi. 

Portugal je protiv Turske poveo u 15. minuti golom Otavia. Bernardo Silva je pucao s ruba kaznenog prostora pogodivši stativu, no lopta se odbila do veznjaka Porta koji su u svom trećem nastupu za reprezentaciju zabio drugi gol.

Turska je mogla izjednačiti u 21. minuti nakon greške domaće obrane, Cengiz Under je pucao, no Digo Costa je bio siguran.

U završnici prvog dijela domaćin je načinio veliki korak prema pobjedi. Otavio je ubacio u peterac, a Diogo Jota sjajno glavom pogodio za 2-0 u 42. minuti.

Turska se vratila u život u 65. minuti golom Buraka Yilmaza. Under je poslao sjajnu loptu kroz portugalsku obranu do napadača Lillea koji nije pogriješio.

Yilmaz je mogao postati turski junak u 85. minuti, no nije uspio realizirati jedanaesterac.

Fonte je faulirao Enesa Unala, a njemački sudac Daniel Siebert pokazao na bijelu točku nakon pregleda snimke. Yilmaz je pucao, no pogodio je gredu.

U posljednjim trenucima susreta Matheus Nunes je razriješiti sve dvojbe pogodivši za 3-1.

Finalni susret između Portugala i Sjeverna Makedonije na rasporedu je 29. ožujka u Portu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • MA1007_1 25.03.2022.

    Ronaldovo vrijeme je prošlo  i  čovjek  samo smeta unutra  i  koči ekipu Portugala .

  • Feler Rudi 25.03.2022.

    Talijani namjerno ispali da ne idu u katar,,tako se to radi….bojkotiraju

  • tompa7891 24.03.2022.

    Ali sta rade makedonci svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare