To je to što me zanima!

Ronaldo se depilirao pa si zapalio intimno područje!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Portugalac je spalio intimno područje kremom za depilaciju. U želji da odstrani neželjene dlačice Ronaldo je pretjerao s kremom pa se dolje spržio
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo je poslije Davida Beckhama najveća nogometna medijska zvijezda i stoga u svakoj prilici mora biti 'ugodan oku'. No taština nekad prelazi granice pa je tako Ronaldo sam sebi naškodio, nehotice naravno. Španjolski tabloidi saznali su da si je Portugalac spalio intimno područje kremom za depilaciju. U želji da odstrani neželjene dlačice ili napravi kakvu frizuru, Cristiano je pretjerao s kremom pa se 'dolje' navodno spržio. Nogometaš Real Madrida čeka liječnički nalaz koji će odgovoriti na pitanje je li mu ugrožena sposobnost reprodukcije.
Bivša djevojka Nereida Gallardo često ga je preko medija prozivala, spomenula čak i kako je loš u krevetu, a posljednja izjava vezana je za Ronaldovo depiliranje.
- On je vrlo pažljiv kad je u pitanju njegovo tijelo. Pomno brine o svom izgledu i redovito depilira cijelo tijelo - rekla je Nereida.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • brajo iz ravnih kotara 13.05.2010.

    obicna novinarska glupost i pokusaj da se ocrni C.R 9

  • makarska 13.05.2010.

    nek se momak depilira i ja isto tako. ko da je to nesto novo, bolje da to radimo nego smrdimo po znoju.

  • dssddssdsfggdsw 13.05.2010.

    Ja bi jedan biftek sa prženim krumpirićima a za moju damu jedna salatica i frigana ronaldova jaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare