To je to što me zanima!

Ronaldo: Transvestiti su iznuđivali novac od mene

Brazilski nogometaš sudjelovao je u skandalu s tri transvestita. Na svojoj internetskoj stranici Ronaldo se oglasio o ovom slučaju...
Vidi originalni članak

Ne postoje optužbe koje zaslužuju odgovor, stoji u priopćenju na Ronaldovoj službenoj internetskoj stranici. Tvrdi kako su ga najviše pogodile optužbe transvestita Andrea Albertina kako su zajedno konzumirali kokain.
- Ronaldo je aktivan u humanitarnom djelovanju i nikada nije koristio drogu. On je idol mladima u cijelom svijetu - također piše u priopćenju, u kojem je Ronaldo otkrio svoj pogled na cijelu slučaj.
- Svi dokazi upućuju da se radi o čistoj iznudi. Ronaldo je u ovom slučaju samo i isključivo žrtva.
Ronaldo je pokupio tri "djevojke" i odveo ih u hotel. Tek kada su tamo stigli, shvatio je da se malo zeznuo... Kako tvrdi, ipak im je htio platiti za navodno neobavljenu uslugu. No tada je jedan od transvestita od njega zatražio da mu plati 30.000 dolara ako ne želi da ova priča izađe u javnost. No ipak je izašla, što je Ronalda strašno pogodilo.
- Ovo je kraj, zbog ovoga ću završiti karijeru - navodno je ponavljao napadač Milana dok je čekao policijsko ispitivanje.
Ronaldo je u veljači ozlijedio koljeno i u Rio de Janeiro je stigao na oporavak. U istoj klinici na rehabilitaciji je i naš Eduardo da Silva, koji očito nije sklon kupljenju osoba sumnjiva spola po ulicama... Ronaldo jest i to mu se osvetilo na ovakav način.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare