To je to što me zanima!

Ronaldo zbog ozljede ne igra finale kupa i polufinale LP-a?

Real Madrid bi utakmicu finala Kupa Kralja protiv Barcelone 16. travnja na Mestalli, te prvu utakmicu polufinala Lige prvaka, mogao igrati bez najboljeg igrača svijeta...
Vidi originalni članak

Ozljeda Cristiana Ronalda mogla bi ozbiljno poremetiti planove Real Madrida u završnici sezone. Nakon što je šepajući napustio travnjak u prvoj utakmici četvrtfinala protiv Borussije Dortmund, prve informacije iz madridskog kluba govorile su kako bi se 29-godišnji Portugalac vrlo brzo trebao vratiti na teren. 

Međutim, najnovije vijesti nisu toliko dobre i sadašnja predviđanja govore kako bi Ronaldo zbog ozljede tetive lijevog koljena mogao izbivati s nogometnih travnjaka još dva tjedna, što bi značilo kako bi Real Madrid utakmicu finala španjolskog Kupa Kralja protiv Barcelone 16. travnja, te prvu utakmicu polufinala Lige prvaka, mogao igrati bez najboljeg igrača svijeta. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • lolito 11.04.2014.

    a na kraju osvane u sastavu...

  • Cules 11.04.2014.

    prošle sezone je Messi forsao pa je morao pauzirat duže vrijeme, čini mi se da će se to isto forsanje ove sezone Ronaldu obit o glavu

  • rzbrzotrz 11.04.2014.

    Pique, Ibrahimović, Hazard, Ronaldo... vrhunski pripremljeni igrači, međutim čovjek ipak nije stroj. Bojim se da će zahtjevi modernog nogometa, pogotovo kada se radi o ekipama koje voze na dva ili tri kolosjeka istodobno, proizvoditi sve veći broj ozljeđenih igrača... A sponzori ne pitaju možeš li...?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare