To je to što me zanima!

Ronaldova majka: Cristiano je imao veliki problem sa srcem

Dobila sam poziv od Sportingova liječnika i noge su mi se odsjekle. Moj sin je imao problem, napisala je to u svojoj knjizi Cristianova majka Dolores, odnosno "Majka hrabrosti" kako je i nazvala knjigu.
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo jedan je od najuspješnijih nogometaša u povijesti. Iako je većina njegovog privatnog života poznata javnosti, malo tko zna da je Ronaldo, kao dječak, imao velikih problema sa srcem.

- Dobila sam poziv od Sportingova liječnika i noge su mi se odsjekle. Moj sin je imao problem - napisala je to u svojoj knjizi Cristianova majka Dolores, odnosno "Majka hrabrosti" kako je i nazvala knjigu.

Ronaldo je imao problema sa srcem - prebrzo je kucalo čak i kad je mirovao. Stoga je u dobi od 15 godina morao na operaciju.

- Išao je na operaciju ujutro, a već popodne je bio gotov. I prije nego što sam znala o čemu se radi, bojala sam se da više nikad neće moći igrati nogomet - rekla je Dolores Aveiro.

- Cristiano se nije pretjerano bojao, čak i nije situaciju uzimao za ozbiljno. No ja sam bila prestravljena.

Mladi Ronaldo se oporavio, potpisao za United, a sve ostalo je povijest.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • strmi007 20.04.2016.

    legenda!

  • ZEUS 20.04.2016.

    Ma je imao problema sa srcem,treba jos napisati da je se rodio bez jedne noge pa je nekako izrasla...Samo nek se ne sere previse,siti smo tih prica kad netko uspije pa na kraju da uspjeh bude jos veci veci i veci dolaze ovakve price...

  • fiore 20.04.2016.

    mislim da se majka više bojala za sebe,nego za sina,jer on joj je izvor lagodnog života!

Komentiraj...
Vidi sve komentare